ponosna mama

Pokazala novorođenog sina: Najveći blagoslov u mom životu

korina longin
Foto: Facebook
1/4
31.03.2014.
u 11:00

Naša poznata manekenka Korina Longin Starr prije tjedan dana rodila je prvo dijete, a sada ga je pokazala na Instagramu

Naša poznata manekenka Korina Longin Starr, koja već dugi niz godina živi u SAD-u, prije tjedan dana rodila je prvo dijete, a sada ga je pokazala na Instagramu.

– Moje srce, moja duša, moj sin. Najveći blagoslov u mom životu – napisala je ispod objavljene fotografije 31-godišnja manekenka.

Korina i njen suprug, reper Fredro Starr, sinu su dali ime Princeton River Starr.

– Rodila sam najslađeg, savršenog malog anđela. Moje srce nikad nije osjetilo više ljubavi i bilo cjelovitije. Osjećamo se blagoslovljeni što smo dobili takvog prekasnog, zdravog anđela. On je sve i još mnogo više od onog što smo sanjali. Sada smo u raju – dodala je Korina.

>>Naša poznata manekenka u SAD-u rodila prvo dijete

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
13:03 31.03.2014.

kako reperi to rade..malo drogice pa sex a onda kad se mala naviče umisli da se zaljubila pa se uda za njega :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije