Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti

Pola godine nakon Natali Dizdar, zaručio se i njezin brat Filip: 'Stvari su upravo postale ozbiljne'

Foto: Instagram
1/8
20.02.2023.
u 08:29

Filip i Maja zajedno su već par godina, a ona mu je od početka bila velika podrška i motivacija u karijeri. Čak se i pojavila u spotu za njegovu zadnju pjesmu

Brat domaće pjevačice Natali Dizdar (38), također glazbenik, Filip (33), svojim je pratiteljima u nedjelju na Instagramu objavio sretne vijesti. Naime, upravo se zaručio s dugogodišnjom djevojkom Majom Šiprak. Lijepe vijesti Filip je podijelio s pratiteljima fotografijom na kojoj nosi i vrti svoju zaručnicu, a ona je prema kameri veselo pokazivala prsten. Fotografije je podijelila i ona sa svojim pratiteljima.

''Stvari su upravo postale ozbiljne'', napisao je u opis fotografije te dodao emotikon prstena, a ona je uz svoje fotografije napisala: ''Mislim da ću ga zadržati neko vrijeme''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar)

Filip i Maja zajedno su već par godina, a ona mu je uvijek bila velika podrška i motivacija u karijeri. 

Inače, Filip osim u glazbenim, radi i na filmskim projektima pa se posljednjih nekoliko godina posvetio i produkciji, montaži i režiji, a odlučio je i studirati na Akademiji dramskih umjetnosti.  2021. godine izbacio je pjesmu ''Skupa u samoći'' gdje mu je u spotu društvo  pravila upravo djevojka Maja.

Ta pjesma izašla je nakon pet godina pauze u glazbi, a koju je uzeo kako bi završio studij u Americi, gdje je pohađao prestižnu Njujoršku filmsku akademiju.

– Dojmovi su odlični. Ovo je fenomenalan grad ako si spreman odvojiti vrijeme, raditi na sebi i karijeri - rekao nam je tada.

A prošlog ljeta, zaručila se i njegova sestra Natali za svog partnera, Francuza Williama Pergeua. Natali je tada sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira s dečkom, oboje su zagrljeni i nasmiješeni, a ona je preko usta stavila ruku na kojoj se ističe prsten.

-  I ovo se dogodilo! - napisala je uz emotikon plavog srca i prstena. Fotografija koju je objavila snimljena je pored mora, no nije tada otkrila gdje su se nalazili.

Podsjetimo, Natali je u jednom intervjuu ispričala kako ju je William osvojio. 

- Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to - izjavila je naša pjevačica koja je zbog ljubavi prvo često putovala u New York, potom je preselila k njemu u Francusku, a nedavno i u London. Natali je jednom prilikom istaknula i da u Francuskoj najviše voli sveprisutnu estetiku te općenito strastveni pristup životu, dok William najviše voli Dalmaciju, naše otoke i “Smak svita” od TBF-a. Dodajmo da se za vezu para saznalo prije pet godina.

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima, očekujemo od njih 12 bodova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije