44. rođendan

Poručio Danijeli Martinović: Trebao bih ti se obraćati s Vaše Visočanstvo...

Danijela Martinović
Foto: screenshot/Facebook
1/2
13.07.2015.
u 09:46

Da obožava rođendane, potvrdila je sama na svom Facebook profilu, a čestitke su već počele pristizati

Splitska pjevačica Danijela Martinović niže razloge za sreću.

Nakon što je na Splitskom festivalu "odnijela" nagradu za najbolji styling, Danijela će u skoro proslaviti svoj 44. rođendan. Da obožava rođendane, potvrdila je sama na svom Facebook profilu, a čestitke su već počele pristizati.

Jednu, zaista posebnu, odlučila je podijeliti sa svojim obožavateljima....

"...Iako bih te po svim zakonima prirode i društva trebao persirati s Vaše Visočanstvo, ja  sebi nekako uvijek dozvolim taj luksuz da te zovem raznim simpatičnim nadimcima da bih sebi ostavio utisak da sam blizak s legendarnom magazinkom.

...Ti, najljepša među anđelima, želim ti puno zdravlja,sreće i ljubavi u životu i radu, da te sreća prati na svakom koraku i da ti se sve želje ostvare, da napraviš još stotine hitova i osvojiš isto toliko nagrada.
Ljudi sa svakim novim rođendanom budu sve stariji, što za tebe nikad nije važilo. Voliš da te vole, želiš da te mole, izgledaš k'o curica iz osnovne škole. Tebi i Petru Velikom želim sve najbolje u životu... Hvala ti što postojiš, princezo najljepša na svijetu... s najljepšom frizurom!!!"

Dio je to rođendanske čestitke koju je dobila slavna pjevačica za 44. rođendan, a cijela je objavljenja na njezinu Facebook profilu.

 

Obožavam Rođendane !!!Počele su mi već pristizati čestitke.Hvala Vam od srca!Poštovana Danijela !!! Iako bih po...

Posted by Danijela Martinovic on Saturday, July 11, 2015

>>Danijela Martinović ima novu frizuru, sviđa li vam se?

Komentara 3

MN
ma_nemoj
11:32 13.07.2015.

U legendarnoj seriji Prosjaci i sinovi nezaboravni je Matan je stavio svoju sliku na zid i razgovarao s tom slikom o životu i događajima... valjda je to bio prvi oblik vejzbuk profila ili prvi selfie u Hrvata... tako je i on nekako sebe doživljavao... kao svoje veličanstvo... legende su to, sve redom... sretan rođendan, Danči!

AN
ANTIkomunist55
21:11 13.07.2015.

jel to ono hvalite me usta moja

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:41 13.07.2015.

ok, Danijela bar prizna godine, a ne laze da ima 10 manje kao severina. Bas me zanima da li joj je i Thompson, njezina bivsa supruga, poslao cestitku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije