Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anita Vulin

“Povrijedio me komentar da sam kao šugava mačka”

Hrvatski top model (1)
Foto: Elle
1/3
08.11.2010.
u 17:51

– Cijelo vrijeme slušamo da se bez truda, hrabrosti i rada ne može uspjeti u ovom poslu, a Nikolina još nije naučila hodati na pisti, no i dalje je u showu jer je najmršavija, a to je žiriju očito najvažnije

Nisam inače tako plačljiva kako sam bila plačljiva u showu, ali priznajem da se vidi da sam od početka snimanja dobila na kilaži, što mi je žiri neprestano i prigovarao – rekla nam je Anita Vulin koja je u nedjelju ispala iz “Hrvatskog top modela”. Srednjoškolka iz Biograda nije imala dlake na jeziku u obračunima sa suparnicama, a kritike je često prihvaćala sa suzama.

– Prva dva puta nije mi smetalo kad su mi prigovorili za debljinu, ali poslije sam se ljutila. Nikad neću zaboraviti komentar Saše Joke da zbog frizure izgledam kao šugava mačka – prisjetila se Anita. Ne žali što više nije u igri za osvajanje laskave titule, ali malo je ljutito dodala:

– Cijelo vrijeme slušamo da se bez truda, hrabrosti i rada ne može uspjeti u ovom poslu, a Nikolina još nije naučila hodati na pisti, no i dalje je u showu jer je najmršavija, a to je žiriju očito najvažnije.

Ključne riječi

Komentara 6

CM
crni_marko
19:32 08.11.2010.

ajde mala idi uči......

Avatar fredi
fredi
18:45 08.11.2010.

On svakako ne izgleda kao \"šugava mačka\" - dajte, prestanite više vrijeđati životinje. Ono šte meni nije jasno zašto su jednu kvalitetnu Tatjanu Jurić zamijenili nepismenom Vanjom Rupenom. Njeno \"biti će\" i \"potpisati će\" već mi ide na jetra. Imamm osjećaj da RTL namjerno od mladih gledateljica (koje naprosto upijaju ovu emisiju) radi nepismene glupačice, jer mi je neshvatljivo da Rupeni nitko nije u stanju reći da cijelo vrijeme pokazuje kako ne poznaje jezik zemlje u kojoj je rođena. Sramota!

OB
-obrisani-
21:04 08.11.2010.

Fredi, pa kaj se čudiš, RTL-ovi stalni voditelji puno \"ozbiljnijih\" emisije nisu vični materinjem im jeziku, a niti ekipa zadužena za pisani dio ne briljira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije