Preminuo u 61. godini

Poznat je datum i vrijeme posljednjeg ispraćaja Massima Savića: Obitelj zahvaljuje svima na riječima utjehe

Zagreb: Pjevač Massimo Savić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
28.12.2022.
u 09:05

I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom.

U 61. godini nakon kratke i teške bolesti napustio nas je veliki umjetnik, cijenjeni glazbenik i nenadmašan vokal – Massimo. Komemoracija će biti održana u petak, 30. prosinca 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK bit će i knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli.

Posljednji ispraćaj biti će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju u Zadru. I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom. Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavateljima izašla u susret, pa će mjesto ispred njezina ulaza, gdje se građani već danima opraštaju od omiljenog glazbenika, biti dostupno za paljenje svijeća i polaganje vijenaca sve do 31. prosinca, poručuju iz diskografske kuće Aquarius records i dodaju: Obitelj i najbliži suradnici zahvaljuju svima na riječima utjehe.

Massimo je preminuo 23. prosinca, samo mjesec i pol nakon što je u Areni Zagreb održao koncert za koji je rekao da mu je koncert života. Tu večer na pozornici su mu se pridružili njegovi kolege i prijatelji s kojima je stvorio svoj mali krug velikih ljudi i zajedno s njima stvorio je glazbenu čaroliju te večeri na svom posljednjem koncertu. 

VIDEO Građani se ispred dvorane Vatroslava Lisinskog opraštaju od Massima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije