Nisu sretni

Kad su vidjeli ovu namirnicu na popisu kandidati 'Večere za 5' počeli su negodovati: Promašena tema

Foto: RTL
1/5
27.12.2022.
u 15:42

Večeras će kandidate ugostiti Snježana u mjestu Varaždin Breg, a dio kandidata misli kako je i ona poput Darija promašila temu blagdanskog jelovnika.

U ovom blagdanskom tjednu u "Večeri za 5 na selu" gledamo poznata nam lica iz ovog RTL-ovog showa, pa je među natjecateljima i kuhar Božo kojeg gledatelji pamte tome kako je dosta oštro kritizirao natjecatelje, a taj trend nastavlja i u ovom blagdanskom izdanju "Večere za 5 na selu". Sinoć je bio razočaran jelima koje je Dario poslužio i rekao je kako su bili čisti promašaj i nimalo u skladu s temom blagdana.

Večeras će kandidate ugostiti Snježana u mjestu Varaždin Breg. Kad su kandidati u sastojcima za Snježaninu večeru vidjeli da će domaćica koristiti i tunu, nisu baš bili oduševljeni. „Totalni promašaj! Je li ovo tebi božićno?“ ispitivao je Ivan Božidara, a on je rekao: „Mislim da je i ovdje promašena tema.“, prenosi RTL. I Dario i Bernardica nisu bili presretni zbog tune. „Nije riba meso!“ zaključio je Dario. Dok su se jučer kandidati vozili prema domaćinu Dariju malo su razgovarali s Božidarom i rekli su mu kako se nadaju da u ovom tjednu neće biti zločest, jer ga takvog pamte iz prijašnjih emisija.

- Imala sam osjećaj kad sam vas gledala da ste bili iz stava; 'ja, ja, ja', jer nitko nije kao vi, jer ste vi profesionalni kuhar. Ništa dobroga nisam vidjela, ne znam. Oprostite, ali moram vam to reći - rekla mu je Snježana. Božidar im je poručio da je on miran kao janje. 

VIDEO Građani se ispred dvorane Vatroslav Lisinski opraštaju od Massima

Ključne riječi

Komentara 5

SV
Samo Vinkulja
17:44 27.12.2022.

Hrpa masnih poluretarda bez društvenog života vole sami sebe i sami sebi su dovoljni. Kompleksaši željni pažnje i da budu nekom zanimljivi a ne shvaćaju da su jadni mali pijunčići koji za šaku kuna rade žešče debile od sebe.

Avatar Bucka.
Bucka.
19:21 27.12.2022.

gurman sam i jedem sve odreda 😋

BO
Bojans
19:07 27.12.2022.

Nikada nisam skužio zašto riba nije meso. Možda je biljka? Ova krupna bi pojela sve za stolom a svi imaju jednake porcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije