Razotkrivanje

Poznata glumica u memoarima priznala: Ostala sam trudna s Warrenom Beattyjem, tražio je da pobacim

Foto: Profimedia
1/5
15.10.2023.
u 15:04

Joan Collins (90) napisala je u memoarima “Behind the Shoulder Pads" kako je 60-ih ostala trudna s tadašnjim zaručnikom čija je karijera bila na samom početku i smatrao je kako bi im dijete uništilo šansu za uspjehom

U svojim novim memoarima, “Behind the Shoulder Pads,” 90-godišnja glumica Joan Collins detaljno opisuje kako se borila protiv seksualnih napada u filmskom svijetu i kako ju je kolegica Marilyn Monroe upozorila na hollywoodske “vukove”  i pri tome je posebno mislila na Daryla Zanucka, koji je tada bio potpredsjednik produkcije u 20th Century Foxu. Nekoliko dana kasnije, piše Joan u svojim memoarima, Zanuck je nasrnuo na nju.

- Udišući dim cigarete prosiktao je: ‘Nisi imala nikoga dok nisi imala mene, dušo. Ja sam najveći i najbolji i mogu cijelu noć.'  Bila sam toliko šokirana da nisam mogla govoriti, pa sam se samo izmigoljla iz njegovih  ruku i otrčala sam natrag na set. - napisala je Joan u svojim memoarima. Glumica također piše o pobačaju u dobi od 26 godina, nakon što je zatrudnjela s tadašnjim zaručnikom Warrenom Beattyjem. Prisjetila se u knjizi trenutka kada je priopćila Beattyju da je trudna.

VEZANI ČLANCI

-Trudna si, upitao me svojim zbunjenim glasom malog dječaka. Kako se to dogodilo, pitao me. Batler je to učinio, rekla sam mu sarkastično, ili je možda u pitanju bezgrešno začeće. On je samo ponavljao kako je to strašno, strašno...- napisala je Joan u memoarima i dodaje kako bi njezina karijera sigurno bila gotova da je tada rodila. 

Ona napominje da su rane 1960. bile mračan period u kojem je abortus bio praktički posvuda protuzakonit. U strahu da će završiti u agoniji u nekoj ilegalnoj klinici, Beatty ju je otpratio do bivšeg kirurga u New Jersey kojeg je poznavao. Ujutro kada je zahvat bio zakazan, Collins je pokušala odustati od njega, ali tada 23-godišnji Beatty, čija je karijera tek počela uvjerio ju je kako ne mogu imati djecu jer bi im to uništilo karijere. 

GALERIJA Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću

1/38

Collins je kasnije rodila troje djece, Taru i Sachu Newley, s drugim suprugom, glumcem i skladateljem Anthonyjem Newleyem, i Katy, s trećim mužem, Ronom Kassom. - Bilo bi pogrešno za mene da sam rodila u toj dobi od 25 ili 26 godina, pogotovo jer se tada smatralao zločinom roditi dijete izvan braka - rekla je Collins. - Mislim, stvarno je bilo tako. I to bi mi nam uništilo karijeru. To bi apsolutno uništilo moju karijeru... - napisala je slavna glumica u svojim memoarima. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila kakva je Lepa Brena kao svekrva: 'Voli kuhati, često pravi ručak'

 

Komentara 2

Avatar Klopsek
Klopsek
18:16 15.10.2023.

Ja bih da pišete o našim anđelićima ima ih podosta.

LO
Lolita3
15:21 15.10.2023.

Zar nam treba i zapadna prostitucija? Nemamo dosta svoje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije