floor Jansen

Poznata pjevačica nakon borbe s rakom dojke rodila drugu kćer: 'Uživamo u ovim posebnim trenucima'

Foto: Instagram screenshot
1/6
20.10.2023.
u 16:34

Floor Jansen prošle je godina otkrila da joj je dijagnosticiran rak dojke te da ide na operaciju, a sada je rodila kćer kojoj su suprug i ona dali ime Lucy.

Pjevačica finskog metal benda 'Nightwish' Floor Jansen (42) sa suprugom Hannesom Van Dahlom, bubnjarem Sabatona, dobila je drugo dijete. Floor je rodila djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Lucy, a sretnu vijest objavila je na društvenim mrežama.

- Djevojčica i mama su odlično! Uživamo u ovim posebnim trenucima punim plućima. Veliko hvala za svu ljubav i podršku koju smo primili tijekom trudnoće -  napisala je pjevačica na Instagramu. Floor i Hannes otprije imaju šestogodišnju kćer Freju koju su dobili 2017. godine. 

Inače, Jansen je debitirala uživo kao frontwoman 'Nightwisha' 1. listopada 2012. u Showbox Sodo u Seattleu nakon iznenadnog odlaska petogodišnje pjevačice benda, Anette Olzon, a službeno se pridružila bendu 2013. godine. 

Podsjetimo, pjevačica je krajem prošle godine na Instagramu objavila da joj je dijagnosticiran rak dojke. Jansen je objavila svoju crno-bijelu fotografiju nastalu na jednom od koncerata na kojoj se nalazi ružičasta vrpca te uputila dulji opis koji je formirala u obliku pisma. 

-  Pismo tebi, život dolazi u valu, s usponima i padovima - započela je Floor te objasnila da je imala puno uspona te da ih je sve dijelila sa svojim pratiteljima.

VEZANI ČLANCI

- Imala sam zadovoljstvo proživjeti puno uspona, a podijelila sam ih s vama putem društvenih medija i brojnih nastupa diljem svijeta tijekom mnogih godina karijere. Ali sada me zahvatio novi val. Nije dobar. Imam rak dojke. Dijagnosticiran mi je prije nešto više od dva tjedna i sutra ću ići na operaciju uklanjanja tumora. Moja prognoza je jako dobra! Čini se da je to neagresivni rak koji se nije proširio. Neću morati odstraniti dojku. I bit ću bez raka nakon ove operacije, plus lokalno zračenje koje će se održati tri mjeseca nakon ove operacije, nadam se. Znat ćemo više nakon operacije kako bismo vidjeli hoće li ova pozitivna prognoza ostati – opisala je što je čeka, a potom otkrila kako se osjeća

- Riječ rak je šokantna. Sve ono što ste smatrali važnim u životu prije ove dijagnoze radikalno se mijenja u roku od nekoliko minuta. Sada samo želim ponovno biti zdrava. Želim vidjeti svoju kćer kako raste u ženu, želim živjeti! A najstrašnije u ovoj dijagnozi je to što sam mislila da sam zdrava! Rak nisam osjetila, nisam znala da postoji dok nisam kao žena od 40+ otišla na standardni mamografski pregled. Nešto što mnoge zemlje nude, čak i besplatno za neke. Ako vas možda potaknem da se brinete o sebi, onda će nešto dobro izaći iz ove dijagnoze raka - podijelila je svoje iskustvo i potaknula druge žene na pregled. U komentarima su joj njezini pratitelji poručili da su uz nju te joj pružili podršku. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije