Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbija pokrivati svoje tijelo

Poznata voditeljica (53) podizala haljinu i pokazala gaćice na Instagramu, ranije je pozirala gola

Foto: Profimedia
1/9
23.06.2024.
u 22:00

Zgodna Amanda bila je odjevena u bijelu haljinu od prozračnog materijala s velikim prorezima. Voditeljica je na snimci trčala i podizala haljinu i tako pokazala gaćice.

Britanska TV zvijezda Amanda Holden na Instagramu je objavila snimku na kojoj je pokazala gaćice. Zgodna Amanda bila je odjevena u bijelu haljinu od prozračnog materijala s velikim prorezima. Voditeljica je na snimci trčala i podizala haljinu i tako pokazala gaćice. - Samo trčim u gaćama kao i obično - napisala ja Amanda nasmijavši svoje pratitelje. 

 

Nedavno je objavila fotku na kojoj nema odjeće na sebi. To je bio poseban način na koji je odlučila proslaviti svoj 53. rođendan. Holden je pozirala na stijeni potpuno gola, a uz fotku je napisala: "Rođendansko odijelo".  Fanovi su joj se brzo počeli javljati u komentarima, te su joj mnogi pisali da izgleda kao da ima 30 godina. Voditeljica je ranije govorila kako se osjeća sve zgodnije što je starije, te da odbija pokrivati svoje tijelo. 

 

- Dob je potpuno nebitna, zahvaljujući ljudima kao što je J.Lo koja je zgodna žena koja se odijeva onako kako se osjeća - rekla je u jednom intervjuu. 

Inače, godine 2019. u emisiji 'Britain's Got Talent' natjecateljica Elizabeth s točkom 'The Haunting' pozvala je Amandu da s njom ode u backstage gdje članicu žirija dočekao prizor viđen samo u najstrašnijim hororcima.
Pri povratku na pozornicu šokirana Amanda u panici izustila je psovku i odmah pokrila usta.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Za vrijeme emitiranja uživo, voditelji su se ispričali gledateljima, a Amanda je kasnije za britanske medije otkrila da je ostala u potpunom šoku nakon što je shvatila da je opsovala te da se u jednom trenutku bojala da će je to stajati posla.

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

1/61

Amanda je u isprici objasnila kako zna da ovo gledaju i djeca. - Ovo gledaju djeca, gledaju i moja djeca. Zaista se ispričavam - rekla je Amanda.

VIDEO Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Komentara 1

TR
tratincica68
16:06 24.06.2024.

Jos joj je samo ostalo da se gola proseta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije