Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u 16 godina

Poznate Hrvatice 2007. su ovako izgledale kada su modnom pistom prošetale u vjenčanicama

ARHIVA - Kako su izgledale poznate djevojke kada su nosile reviju na sajmu vjenčanja 2007. godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/20
02.03.2023.
u 09:24

Od 2007. godine osim što su promijenile bračni status neke su značajno promijenile i svoj modni izričaj, a neke su otkrile i jesu li estetskim zahvatima mijenjale svoj izgled

Iz arhive foto agencije Pixsell izvučene su fotografije snimljene prije 16 godina tijekom Sajma vjenčanja na kojem su modnom pistom u vjenčanicama prošetale poznate dame. Neke od njih kasnije su vjenčanice nosile i privatno, dok su druge zasad u vjenčanici koračale samo modnom pistom. Od 2007. godine osim što su promijenile bračni status neke su značajno promijenile i svoj modni izričaj, a neke su otkrile i jesu li estetskim zahvatima mijenjale svoj izgled.

Na ovom Sajmu vjenčanja u ulozi modela i manekenka bila je i sada 32-godišnja influencerica i blogerica Ella Dvornik. Prije četiri godine Ella se u Las Vegasu nakon pet godina veze udala za poduzetnika Charlesa Pearcea, a za svoj poseban dan odabrala je vjenčanicu koju je dizajnirao Juraj Zigman.

 

- Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim - napisala je Ella na svojim profilima na društvenim mrežama nakon što je Charlesu rekla da. Njezin izgled u zadnjih 16 godina doživio je određene transformacije za koje su dijelom zaslužni i zahvati na kojima je bila i o kojima je otvoreno pričala u javnosti. Prije četiri godine je operirala nos i tada je priznala kako je to napravila zbog estetskih, a ne zdravstvenih razloga.

ARHIVA - Kako su izgledale poznate djevojke kada su nosile reviju na sajmu vjenčanja 2007. godine
1/33

 

- Razlog za ovu operaciju bio je isključivo kozmetički. Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati - ispričala je u jednom od videa. Otkrila je i da je filerima povećala usne te je bila i na coolsculptingu (zamrzavanje sala), a rezultate je podijelila sa svojim pratiteljima na YouTubeu. Prije šest godina do oltara se u vjenčanici prošetala i bivša misica Maja Cvjetković (37) i izrekla je sudbonosno da poduzetniku Andriji Keviću.

 

Bajkovito vjenčanje održano je na otoku Murteru, a bivša miss Hrvatske i njezin 20 godina stariji suprug prije pet su godina postali roditelji malene Vite. Na Sajmu vjenčanja modnom pistom je u vjenčanici hodala i novinarka Fani Stipković (39) koja već godinama živi i radi u Španjolskoj. Šuškalo se prošlog ljeta kako će se u rodnoj Korčuli udati za svog partnera legendu Real Madrida Fernanda Hierru (53), ali to se na kraju nije dogodilo. Miss Hrvatske 2003. godine Aleksandra Grdić (42) prije nekoliko je godina botoksom popeglala bore na čelu te nabore između i oko očiju i hijaluronskim filerima poravnala je i bore oko usana. Bilo je to prije šest godina, a još ranije je pričala o tome kako je estetskom operacijom povećala grudi. Aleks živi u Virovitici s partnerom i imaju troje djece i povukla se iz javnosti. 

VIDEO Maju Šuput su opljačkali na odmoru u luskuznom resortu u Mauricijusu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije