Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotografije

Mate Janković gotovo je neprepoznatljiv nakon što je skinuo 11 kg: '3 mjeseca bez šećera'

Split: Mate Janković sa sinom Andrejom prošetao po rivi
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
21.04.2023.
u 07:45

O svojoj borbi s kilogramima sad je progovorio i sami chef na svom Facebook profilu i to u svom prepoznatljivom, šaljivom tonu

Mnogi se posljednje vrijeme čude, i to s razlogom, koliko je poznati chef Mate Janković (45) neprepoznatljiv nakon što je skinuo 20 kilograma. Naime, bloger Domagoj Jakopović Ribafish (52) početkom mjeseca napisao je na svom profilu uz fotografiju poznatog kuhara kako je skinuo 20 kilograma, a o svojoj borbi s kilogramima sad je progovorio i sami chef na svom Facebook profilu. No, on je spomenuo gubitak od 11 kilograma.

"3 mjeseca bez šećera. 11 kg manje. Osjećaj je fenomenalan. Više ne mislim na slatko. Mislim na ubojstva", našalio se kuhar u objavi. A odmah nakon nje, podijelio je i fotografiju na kojoj se vidi njegova nova linija. 

"Ljudi koji ne jedu šećer inače rasprskavaju sreću oko sebe", sarkastično je napisao uz fotografiju. 

"Gospodin čovjek", "El modelo", "Ovako izgleda selcare", "Fina ti linija, svaka čast", "Što si zgodan", neki su od komentara oduševljenih pratitelja. 

Inače, poznati chef krajem ožujka prošetao je splitskom Rivom s 13-godišnjim sinom Andrejom. Možda je nekima nepoznata informacija da poznati domaći chef ima 13-godišnjeg sina, no oni koji ga prate na društvenim mrežama ponekad su ga imali prilike i vidjeti. Otac je postao tijekom veze s Riječankom Ivanom Natalijom Bajaj. Vezu su prekinuli sporazumno, a o sinu se brinu zajednički iako dječak živi s majkom u Rijeci. Također, Janković, koji zbog posla živi u Zagrebu, ne krije da mu sin često nedostaje te da bi volio da više vremena provode zajedno.

„Trudim se biti najbolji tata. Želim mu prenijeti ljubav prema hrani, ali ne i prema kuhanju. Andrej će biti svoj čovjek i što god da izabere, podržat ću ga. Još je klinac, pustimo ga da to i bude”, rekao je Janković svojedobno za medije.

Janković je u veljači prošle godine u centru Zagreba otvorio restoran "SOL tapas na hrvatski" u kojem nudi, kao što i sam naziv sugerira, tapase na hrvatski način, a nedavno je na zagrebačkoj Trešnjevci otvoren i "Institut za burgere by Mate Janković". 

VIDEO Stavros se bori s rakom, a sada su ga prebacili u drugu bolnicu: 'Zakompliciralo se'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar AngryBird
AngryBird
13:33 21.04.2023.

Ozempic Mate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije