U Medulinu

Zvijezda Food Networka uživala u pripremi istarskih delicija

Donal Skehan
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/8
31.08.2015.
u 16:55

Zadnji dan snimanja Donal je proveo u masliniku Gorana Zgrablića nedaleko od Medulina gdje su zajedno pripremali poznati istarski specijalitet žgvacet s domaćim fužima

Mladi irski kuhar Donal Skehan prošli tjedan u Hrvatskoj je snimao drugu sezonu svog serijala "Pratite Donala..." koja će se emitirati sljedeće godine na Food Networku.

Zvijezda Food Networka inače u svom serijalu gledatelje upoznaje s gastronomskim delicijama koje su specifične za mjesto koje posjeti.

Nakon što je sa svojom ekipom obišao gotovo čitavu Istru u petak je stigao u Medulin kako bi snimio nove kulinarske epizode posvećene Europi.

Zadnji dan snimanja proveo je u masliniku Gorana Zgrablića nedaleko od Medulina gdje su Donal i Goran zajedno pripremali poznati istarski specijalitet žgvacet

S obzirom na to da su oboje veliki gurmani ne treba ni spominjati koliko su uživali u pripremi tradicionalnih specijaliteta, a posebno zabavno bilo je kada je Goran učio Donalda kako se proizvodi tradicionalna istarska tjestenina – fuži.

>>Zvijezda Food Networka, Donal Skehan kuha s Davidom Skokom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije