Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN TRENUTAK

Poznati voditelj na BBC-u pričao je o svojoj borbi s rakom prostate, a slomio se kad je dobio poruku od sina

Foto: Youtube Screenshot
1/3
22.06.2024.
u 19:30

Nick Owen (76) u emisiji je pričao o svojoj dijagnozi i bio je emotivan kad mu je voditelj pročitao neke od poruka gledatelja, a najviše ga je dirnula poruka od sina Tima

Poznati BBC-jev voditelj Nick Owen (76) emotivno se slomio dok je s kolegama pred kamerama razgovarao o svojoj borbi s rakom, a kada je pročitao i dirljivu poruku od svog sina nije mogao suzdržati suze. Owenu su kolege u emisiji odavali počast za njegov uspješan dugogodišnji rad na BBC-u za koji je Nick ranije ove godine dobio orden i viteško odlikovanje Britanske monarhije (MBE).

Owenov kolega Ben Godfrey čitao je poruke koje su dobili od gledatelja i mnoge su ga dirnule, a pogotovo poruka od gledatelja koji je napisao kako je upravo potaknut Nickovom dijagnozom raka prostate odlučio otići na pregled kod liječnika i dijagnosticiran mi je rak prostate koji je rano otkriven i uspješno liječen.  Nickov sin, Tim poručio mu je: Jako sam ponosan na tebe, tata.

 

Kada je to čuo Nick se rasplakao i jecajući je rekao: - Moj Tim, budi blagoslovljen. I doista želim se ovim putem zahvaliti svima koji su bili u kontaktu sa mnom i pružali mi veliku podršku tijekom liječenja.  Tako sam zahvalan što ljudi sada puno više pričaju o raku prostate. Ne samo zbog mene, već su mnoge druge osobe bili u istoj situaciji. Owenu je rak prostate dijagnosticiran u kolovozu prošle godine i odmah nakon dijagnoze počeo je s liječenjem koje je dosad bilo uspješno. 

 

- Na magnetskoj rezonanci bilo je naznaka da nešto nije dobro. Nakon toga sam imao biopsiju i liječnici su mi rekli kako je situacija ozbiljna i da je rak agresivan i da moramo nešto brzo poduzeti. Bilo je teško reći to mojoj djeci. Imam četvero djece i bilo je dosta emotivno reći im tu lošu vijest - rekao je Nick u emisiji. Dodao je kako se nada da će njegov primjer potaknuti mnoge da odu na preventivni pregled i svakako će inzistirati da njegovi sinovi redovito odlaze na taj pregled. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije