Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE STRANE MEDALJE

Baby Lasagna o uspjehu: Vidio sam drugu stranu sjajne medalje i naučio da svjetska postignuća ne donose sreću

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
21.06.2024.
u 16:30

Prošlo je godinu i dva mjeseca otkako sam započeo s projektom Baby Lasagna. Ne trebam ni govoriti da je to bila poprilično kaotična, uzbudljiva i predivna godina, napisao je na Instagramu Marko Purišić

Naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna postigao je veliki uspjeh sa hitom "Rim Tim Tagi Dim" i ubrzo nakon osvojenog drugog mjesta na Euroviziji Marko Purišić je rasprodao svoje koncerte diljem Europe i u rujnu će na Šalati održati tri koncerta koja su rasprodana u rekordnom roku. Na ovaj uspjeh koji mu se dogodio u tako kratkom vremenu mladi se pjevač sada osvrnuo na Instagramu. 

- Prošlo je godinu i dva mjeseca otkako sam započeo s projektom Baby Lasagna. Ne trebam ni govoriti da je to bila poprilično kaotična, uzbudljiva i predivna godina, u kojoj se moj svijet preokrenuo naglavačke. Upoznao sam puno dobrih ljudi, ali i puno ne tako dobrih ljudi - ako mogu biti potpuno iskren s vama hehe - napisao je u uvodu. U nastavku je napisao kako medalja uspjeha i slave ima dvije medalje.

 

 

VEZANI ČLANCI

-  Stekao sam neke dobre prijatelje, ali sam i također vidio drugu stranu sjajne medalje. Naučio sam da svjetska postignuća ne donose sreću - sve je to samo uzbuđenje, ali ne i sreća. Sve je privremeno i potrošno. Ono što me najviše ispunjava je prilika da se profesionalno bavim glazbom, a još i više od toga stvaranje glazbe koja vas usrećuje. Stvaranje glazbe s kojom se možete poistovjetiti i preko koje se možete međusobno povezati. Hvala vam što ste dosad bili dio ovoga, ali nastavljamo ovu priču jer imam još toga za reći - napisao je Baby Lasagna na Instagramu. 

Ovaj je tjedan Marko Purišić najavio i veliku europsku i britansku turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025. Producirana od strane Live Nation, najveće svjetske promotorske kuće, turneja će Baby Lasagnu odvesti u 16 država i na 21 koncert kroz period od šest tjedana. 

Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca unaprijed, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Komentara 1

GL
Glagoljica
16:51 21.06.2024.

Zelim ti sve najbolje i puno uspjeha i u buducnosti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije