pozivnice upravo poslane

Poznatu tenisačicu zaručnik ostavio pred vjenčanje

Caroline Wozniack
Foto: Twitter
1/4
22.05.2014.
u 11:59

Golfer Rory McIlroy prekinuo je zaruke s Caroline Wozniacki, što tenisačici nije lako palo

– Ne postoji pravi način da se okonča veza koja je tako važna za obje osobe – napisao je u priopćenju golfer Rory McIlroy nakon što je objavio da prekida zaruke s tenisačicom Caroline Wozniacki.

Golfer iz Sjeverne Irske javno je objavio odluku nakon razgovora sa 23-godišnjom teniskom zvijezdom.

Problem je u meni. Kad smo za vikend poslali pozivnice za vjenčanje, shvatio sam da nisam spreman za bračne obveze. Želim Carolini svu sreću koju zaslužuje i zahvalan sam joj na vremenu koje smo proveli zajedno – piše 25-godišnji golfer.

Prekid je teško pao tenisačici koja se na svom Twitteru zahvalila na potpori.

– Za mene je sada teško vrijeme. Hvala svima na dragim porukama. Drago mi je što navijam za Liverpool jer znam da nikad neću hodati sama – napisala je Caroline.

Rory i Caroline u vezi su od 2011. godine, a zaručili su se na dočeku Nove godine 2014. u Sydneyu. Caroline je dobila golemi dijamantni prsten, no čini se kako se bajka brzo privela kraju.

>>Pala prosidba u novogodišnjoj noći: Wozniacki je zaručena

Komentara 3

NI
niko888
13:07 22.05.2014.

Covek mora da bude tesko i samozivo djubre pa da ovako izda osobu koju je sam isprosio, kupio ogroman prsten, razglasio na sva von i poslao pozivnice za vencanje da bi se u zadnjem trenutku - predomislio! Zao mi jee Karoline i njene tuge, ali treba da je srecna sto se na vreme otkacila od ovakvog stvorenjaa. Dace Bog da sretne onog koji je zasluzuje i da bude srecna sa njim.

LI
liliZG
13:46 22.05.2014.

ma to su klinci, ima još vremena, on sa 25 tek je na nivou "mamurluka" a ne da preuzme odgovornost biti suprug i možda otac....zato. ....nema veze, cura je mlada i preživjet će, a za njega me ionako nije briga....zapravo hvala što je na vrijeme odustao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije