BESPRIJEKORNI IZGLED

Pratitelji napali Nedu Ukraden da koristi photoshop, ona im odbrusila: 'Kako da me voli takva spodoba?'

Beograd: Neda Ukraden najavila je novogodišnji program  HG Budvanksa revijera
Foto: Zorana Mandic/ATAImages/PIXSELL
1/9
03.09.2024.
u 17:41

Ajd što si slabovidna pa ne vidiš šta je photoshop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je OK, jer, kako da me voli takva spodoba? Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao, napisala je Neda

Pjevačica Neda Ukraden (74) već godinama oduševljava svoje obožavatelje mladolikim izgledom. I dok je veliki broj njenih fanova hvali njenu liniju i besprijekorni stil, ima i onih koji se ne slažu i kritiziraju.

Na svom Instagram profilu nedavno je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u jednostavnom ljubičastom jednodijelnom kupaćem kostimu. "Zbogom more, odoh u planine," napisala je uz objavu, citirajući poznatu pjesmu Bijelog dugmeta. 

Neki pratitelji su je optužili da je tajna njenog besprijekornog izgleda zapravo photoshop. 

"Photoshop i od babe napravi curu", "Lako ti je tako izgledati kad nisi digla ništa teže od žlice", "Nedo, imaš 70 godina i u gaćama se slikaš,", pisali su joj neki pratitelji. 

"Žena zmaj. Godine ne postoje, izgled, stas, glas, a energija tinejdžerke. Bravo", "Divna žena, za svaku pohvalu", "Bože, Nedo, imam 26 godina i nikad te ne bih puštao iz kreveta, nestvarno je koliko si seksipilna", "Zgodna žena, diva, kraljica Balkana", pisali su joj drugi.

Na kraju se javila i sama Neda, koja je odgovorila kritičarima. 

GALERIJA: Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Beograd: Neda Ukraden najavila je novogodišnji program  HG Budvanksa revijera
1/20

 - Ajd što si slabovidna pa ne vidiš šta je photoshop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je OK, jer, kako da me voli takva spodoba? Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš. Uh, kako je to jadno. A meni drago - poručila je Neda.

Inače, pjevačica je nedavno proslavila 74. rođendan, a na Instagramu je objavila fotku na kojoj je u badiću. "Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj obitelji, glazbi, najboljoj publici koju čovjek može poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda", napisala je pjevačica uz objavu. Brzo su se nanizali komentari u kojima su joj pratitelji poželjeli sve najbolje za rođendan, dok su neki od njih pisali i da odlično izgleda.

VEZANI ČLANCI: 

"Radost i sreća nek‘ ispune ovaj dan jer na današnji dan je rođena osoba koja mi uvijek uljepša svaki dan i inspirira me da budem bolja osoba. Žena, majka (baka), kraljica – jednom riječju SIMPLY THE BEST", jedan je od takvih komentara. 

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kakoćemolakoćemo
10:19 06.09.2024.

Nediceee, curice, kad ćeš opet u Zgb na korekciju...

AK
Aka
03:52 04.09.2024.

Imamo mi i svojih 70+ što će nam ove iz bivše Juge.

PA
Pajdo
18:23 03.09.2024.

hahaahaa cvili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije