U Međugorju

Pratitelji napali suprugu Ivana Rakitića: Kako to puštaš ženu u crkvu? Ona im nije ostala dužna

Foto: Instagram
1/24
22.08.2024.
u 14:30

Raquel Mauri se, naime, odjenula sukladno vrućinama pa je na sebi imala i zelenu majicu potpuno otvorenih leđa. To je zasmetalo jednom od pratitelja koji ju je otvoreno napao

Raquel Mauri, influencerica i supruga Hajdukovog igrača, Ivana Rakitića, na Instagramu je s pratiteljima podijelila obiteljske fotografije s izleta u Međugorje. Fotografirali su se ispred crkve, ali i na brdu ukazanja. Za ovaj su potez dobili i brojne pohvale, no bilo je onih kojima je zasmetala odjeća koju je nosila lijepa Španjolka. Ona se, naime, odjenula sukladno vrućinama pa je na sebi imala i zelenu majicu potpuno otvorenih leđa. To je zasmetalo jednom od pratitelja koji ju je otvoreno napao riječima:
-    Kako to puštaš ženu u crkvu? Golih leđa.- piše u komentaru koji je, možemo samo pretpostaviti bio upućen aktualnom veznjaku Hajduka koji je bio označen u objavi. No, Raquel je odmah reagirala i odgovorila pratitelju kako nije išla golih leđa u crkvu te ga ujedno zamolila da ne piše napamet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

 

nače, obitelj očito uživa u Dalmaciji, na društvenim mrežama često objavljuju fotografije na kojima se vidi da su se sjajno snašli.
Inače, par je u braku 11 godina, a Raquel, koja je postala ljubimica torcidaša čim je došla u Split, često na Instagramu s pratiteljima dijeli detalje iz njihovog obiteljskog života.Par je to koji se upoznao 2011. godine, a riječ je o danu kada je Rakitić, kao 21-godišnjak, stigao u Sevillu iz Njemačke. No, morao se doista potruditi da osvoji Raquelino srce.- Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. Kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok nisam naučio jezik - kazao je ranije, a na prvi izlazak nagovorio ju je nakon sedam mjeseci. Vjenčali su se 2013. godine, a svemu je prethodila i romantična prosidba.

GALERIJA: Omiljena serija vraća se na ekrane

 

 

1/37

 

- Rekao sam joj da organiziram zabavu u našem tapas baru koji smo neko vrijeme držali u Sevilli. No, umjesto glazbe i puno ljudi, dočekao ju je potpuno prazan bar: u sredini je bio samo stol za nas dvoje, s cvijećem i svijećama. Nakon večere kleknuo sam pred nju, izvadio prsten s briljantom i umjesto uobičajenog "Hoćeš li..." izrekao sam joj svoje ljubavne zavjete - otkrio je nogometaš koji se s Raquel prvo vjenčao u tajnosti 2013., a zavjete su ponovili dvoje godine kasnije u jednoj crkvi u Sevilli.

VEZANI ČLANCI:


 

U braku su dobili dvije kćeri, 10-godišnju Altheu i tri godine mlađu Adaru, a poznato je i da svaki slobodan trenutak provode zajedno.
Inače, Raquel je i izrazito aktivna na društvenim mrežama gdje dijeli brojne atraktivne fotografije. Tako na društvenim mrežama Raquel često objavljuje i fotografije s lijepom sestrom Irene. Sestre mnogo vremena provode zajedno, zajedno putuju i vježbaju.
Trenutačno je dom obitelji Rakitić u Splitu gdje su dočekani poput pravih zvijezda, a iz krugova bliskih njima može se čuti kako se odlično osjećaju u gradu podno Marjana.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

 

Komentara 14

ME
MediciKM
15:39 22.08.2024.

Znači, i kad imaš neko osnovno životno obrazovanje znaš neka nepisana pravila ponašanja, odijevanja i sl. Iz pristojnosti neću uči u crkvu u kratkim hlačama, potkušulji i sl. U HNK neću uči u trapericama i tenisicama...tako i ova mlada dama, nema kome ostajati ili ne ostajati dužna nego bi trebala znati da se u slične prostore mže barem staviti marama preko. Nije samo njoj vruće...

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:44 22.08.2024.

Rakitić će u Hajduku završiti kao Perišić. Bolje da je došao odigrati sezonu u najboljem hrvatskom nogometnom klubu, Dinamu.

RI
Rizlman
00:42 23.08.2024.

Dobro joj je rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije