nosi steznik

Mrle o zdravstvenim problemima: 'Tajio sam to, moram na operaciju'

Zagreb: Mrle na Interliberu predstavio svoju knjigu Priče o niŠČemu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
22.08.2024.
u 09:50

Tijekom i nakon premijere njegova novog projekta posebno se mogao uočiti jedan detalj na poznatom rockeru. Naime, Mrle je oko lijevog koljena nosio steznik, a kasnije je i otkrio što se dogodilo.

Na Dubrovačkim ljetnim igrama ovih dana top tema je predstava "Oluja" na kojoj radi i poznati rocker i član Leta 3 Damir Martinović Mrle. On i njegova partnerica Ivanka Mazurkijević bili su zaduženi za glazbu u ovom izdanju poznatog Shakespeareova djela u režiji i adaptaciji Vite Taufera. No, tijekom i nakon premijere posebno se mogao uočiti jedan detalj na poznatom rockeru. Naime, Mrle je oko lijevog koljena nosio steznik, a kasnije je i otkrio što se dogodilo. 

– Tajio sam to, ali sad sam ga zaboravio skinuti. Imam problema s meniskusom, a kako nisam išao redovito na terapije, morat ću na operaciju. A to je sve zbog toga što sam previše nosio visoke pete. A dobro su mi oni desno orijentirani rekli da štikle nisu za muškarce. Nakon operacije ih više neću moći nositi – rekao je Mrle za 24 sata pa dodao:

– Ali evo, našao sam lijepe sandale. I dalje ću raditi na kostimima, baš moram na probu za jedan kostim koji ću nositi na Sarajevo Film Festivalu. Na zatvaranju ću biti DJ Demian, to je moj alter ego.

GALERIJA Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama

Zagreb: Mrle na Interliberu predstavio svoju knjigu Priče o niŠČemu
1/37

Inače, Mrle na ovoj predstavi radi s brojnim poznatim glumcima među kojima su: Luka Peroš kao Prospero, Dušan Gojić kao Alonso, Siniša Ružić kao Stefano, Frano Dijak kao Kaliban, Filip Šovagović kao Gonzalo, Sven Šestak kao Trinculo, Marinko Leš kao Antonio, Ružica Maurus kao Miranda, Robert Španić kao Sebastijan, Adrian Pezdirc kao Ariel, Lovro Rimac kao Ferdinand, Edi Jertec kao kapetan, a Bojan Beribaka, Marko Capor, Matia Pijević i Denis Tomić kao mornari, vilenjaci i duhovi.

Podsjetimo, Mrle je s Let 3 prošle godine nastupio kao hrvatski predstavnik na Euroviziji s pjesmom "Mama ŠČ', a njihovi kostimi uključivali su i visoke potpetice s blok petom. I ove godine je bend želio na eurovizijsku pozornicu i to s pjesmom "Babaroga", no zaustavljeni su na Dori. Tijekom nastupa pridružila im se i pjevačica Severina što je izazvalo oduševljenje publike, a pobijedio ih je Baby Lasagna s "Rim Tim Tagi Dim".

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

Ključne riječi

Komentara 42

DU
Deleted user
11:39 22.08.2024.

Šta kaže Mrle jel još živi u povlaštenom gradskom stanu za 130 eura mjesečno???.... Ili je napokon kao sav normalan i pošten svijet platio punu cijenu stana

MI
miliša
12:44 22.08.2024.

Svašta u Hrvatskoj može proći pod umjetnost.

DI
dino85
12:58 22.08.2024.

Blago si ga kulturi i zemlji u kojoj Mrle i Frljić imaju dirigentsku palicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije