Sjećate li se njega?

Predviđali su mu blistavu karijeru, a nakon uloge u kultnom filmu povukao se iz javnosti

Hayden Christensen
Foto: Instagram
1/3
25.02.2022.
u 23:00

Glumac Hayden Christensen (40) proslavio se ulogom u 'Ratovima zvijezda', a slovio je kao jedan od najperspektivnijih glumaca svoje generacije.

Glumac Hayden Christensen (40) proslavio se ulogom u 'Ratovima zvijezda', a slovio je kao jedan od najperspektivnijih glumaca svoje generacije.

Predviđali su mu veliku karijeru, a zaradio je nadimak srcolomac s dječjim licem, no onda se odlučio povući iz javnost. Imao je samo 19 godina kada se zbog uloge u kultnoj franšizi našao u središtu pozornosti, no popularnost mu je teško pala.

Hayden se nije navikao na veliko zanimanje javnosti, a ubrzo su se pojavile i prve kritike okorjelih obožavatelja 'Ratova zvijezda' koji nisu bili oduševljeni njegovom izvedbom. 

Foto: Profimedia

-Osjećao sam se kao da sam napravio sjajnu stvar s Ratovima zvijezda koja mi je pružila sve te prilike i omogućila mi karijeru, ali mi se sve to činilo malo previše predanim. Nisam želio ići kroz život osjećajući se kao da samo jašem na valu- otkrio je Hayden u intervjuu 2015. godine. Od 2007. do 2017. godine bio je u vezi s Rachel Bilson s kojom je dobio kćer Briar Rose Christensen.

Hayden se nakon što je objavljen film 'Osveta Sitha' odlučio maknuti od svijetla reflektora te se preselio u rodnu Kanadu, a iako je snimio nekoliko filmova, niti jedan nije stekao toliku popularnost kao 'Ratovi zvijezda'.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije