ponovno sama

Prekinula s tjelohraniteljem nakon veze od 18 mjeseci

Heidi Klum
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/8
28.01.2014.
u 13:20

Manekenka Heidi Klum i njen tjelohranitelj Martin Kirsten više nisu zajedno, no ostat će prijatelji

Manekenka Heidi Klum i njen tjelohranitelj Martin Kirsten prekinuli su nakon 18 mjeseci veze.

- Ne rade više zajedno - potvrdio je raskid izvor blizak Heidi Klum.

Klum i Kirstn prekinuli su prije nekoliko tjedana, no ostat će prijatelji.

- Pravi trenutak sve je u životu. Bio joj je nevjerovatna potpora i uvijek su bili tu jedan za drugog, no sada su odlučili nastaviti dalje. I dalje imaju sjajno prijateljstvo - otkrio je izvor.

Heidi i Martin vezu su započeli nakon raspada braka lijepe manekenke i pjevača Seala, koji je završio nakon sedam godina zbog preljuba.

- Martin je uvijek bio tu za nju tijekom teškog razdoblja i to je nešto na čemu će mu uvijek biti zahvalna - dodao je izvor.

Par je posljednji put zajedno viđen na proslavi Nove godine, kada je Heidi na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

>>Heidi Klum pomogla majci ukrasiti božićno drvce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije