čestitke

Prekinula zaruke nakon šest mjeseci s tajanstvenim dečkom, a sada je opet rekla 'da'!

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
02.01.2020.
u 10:39

Barbara Šegetin nakon sudjelovanja u Big Brotheru preselila se u Beograd gdje živi sa sestrom Tinom.

Nova godina pokucala je na vrata, a neki su odlučili u nju ući sa sudbonosnim "da".

Nekadašnja reality zvijezda Big Brothera iz 2015. godine Barbara Šegetin u novogodišnjoj noći se zaručila, a o tome je sve izvijestila na Instagramu njezina sestra Tina Šegetin koja joj je uputila i čestitke. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Oglasila se i Barbara i to pričom na Instagramu na kojoj njen dečko kleči pred njom. Jasno je dala do znanja da je spremna na veliki korak u vezi, a uz to je napisala: "Možda se ne čuje, ali rekla sam da. Želim vam svima najsretniju Novu godinu do sada."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na fotografiji je vidno šokirana, a koliko ju je ovaj potez njezina odabranika iznenadio, svjedoči i to što je od šoka morala prekriti usta. Šegetin ne komentira često ljubavni život, a o njezinu se zaručniku ne zna baš puno. Jedino što je poznato jest da je iz Crne Gore, da se zove Lazar i da je nešto mlađi od nje. 

Kako javnost ne bi doznala tko je on, Barbara mu je na fotografiji lice prekrila srcem.

Inače, početkom prosinca Barbara je objavila fotografiju iz kreveta gdje se s Lazarom drži za ruke, a uz nju je poručila: "Volim te." 

Barbara se nakon Big Brothera preselila u Beograd, gdje s njom živi i sestra Tina. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Podsjetimo, Šegetin je zaruke s bivšim dečkom iz Beograda prekinula nakon šest mjeseci u kolovozu prošle godine.

– Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pokraj njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije i samo sam presjekla. Sve se odigralo prebrzo, shvatila sam da ipak nisam spremna na taj velik korak kao što je brak – povjerila se manekenka prijateljici. Sad već bivšeg zaručnika upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Bio ju je osvojio, kako je govorila, karizmom i dobrotom, pisala su tada 24 sata.

Inače, Barbara je prije nekoliko mjeseci završila u beogradskoj bolnici zbog, kako je rekla, pada imuniteta, gdje je bila zadržana nekoliko dana. Tada je njezina prijateljica objasnila da Barbari treba odmor od problema zbog kojih joj je i pozlilo. – Privatno proživljava pravu dramu, a o svemu će više reći kad se malo oporavi – izjavila je prije mjesec dana prijateljica, a šuškalo se da je još prije pobjegla s novim dečkom na Tajland.

Pogledajte kako je Nives Celzijus proslavila Novu godinu.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MALTEZ
11:36 02.01.2020.

Pa još u novogodišnjoj noći se zaručila, a vi to objavljujete dva dana poslije. Pa da li vi oupće znate što je to "brake news"? Ostavili ste svijet da dva dana živi u neznanju, pojma nemajući o događaju sudbonosnom za ovu planetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije