Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Preminula slavna influencerica u dobi od samo 36 godina! Dogodio se užas na jahti

Foto: Instagram
1/3
21.06.2024.
u 08:51

Da nešto nije u redu, prva je shvatila njezina kolegica influencerica i prijateljica Soulayma Hneynia, koja zapravo živi na Malti gdje je pokojna Farah ljetovala

Popularna beauty influencerica Farah El Kadhi preminula je u dobi od samo 36 godina nakon navodnog srčanog udara na jahti na Malti. Ova Tunižanka hitno je prevezena u bolnicu u lučkom gradu Msidi na istočnoj strani otoka. Naime, sve se dogodilo 17. lipnja, a samo nekoliko sati prije Farah je objavljivala fotografije s broda koji je bio usidren u marini na društvenoj mreži Instagram.

Lokalni mediji javljaju da nije bilo tragova ozljeda i da je na Malti bila na jednotjednom odmoru, piše Daily Mail. Njezino će tijelo biti poslano na obdukciju, a pokrenuta je i istraga kako bi se potvrdio uzrok smrti.

Naime, da nije nešto u redu, prva je shvatila njezina kolegica influencerica Soulayma Hneynia koja inače živi na Malti. A kada nije uspjela stupiti s njom u kontakt, podignula je uzbunu. Kazala je da je Farah zaista divna osoba, poznata po dobrobiti, velikodušnosti i toplini. – Njezin pozitivan duh dirnuo je sve koji su je imali čast poznavati – dodala je. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Farah je radila kao arhitektica, a bila je i jedna od najpopularnijih influencerica u Tunisu. Svoju je platformu koristila za promociju modnog brenda Bazarbyfaf, kao i za druge plaćene promocije. Na Instagramu je prati više od milijun ljudi. U komentarima joj pišu mnogi koji su šokirani njezinom smrću. – Nikada te neću zaboraviti. Počivaj u miru, draga moja – napisala joj je influencerica Laurie Marquet.

 

VIDEO: Matej Meštrović javio se prije probe s gudačima milanske Scale

Komentara 5

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
09:08 21.06.2024.

Jako puno iznenađujućih srčanih udara mladih ljudi u zadnje vrijeme.

EJ
ejStef
14:14 21.06.2024.

Treba učiti kako se to radi od starijih. Npr. Rolling Stonesa i sličnih...

ZO
Zoran
13:03 21.06.2024.

Sintetika joj došla glave ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije