Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo bubnjar jedne od najpoznatijih rock grupa bivše države

Lačni Franz
Foto: Promo
1/3
23.01.2020.
u 17:31

- Nakon duge i podmukle bolesti, umro je naš Dreja, Andrej Pintarič, legendarni bubnjar grupe „Lačni Franz“ – napisao je Predin  koji je na Faceboooku umjesto profilne i naslovne slike ostavio samo crnu boju.

Zoran Predin, frontmen legendarne slovenske grupe Lačni Franz, objavio je tužnu vijest na društvenim mrežama.

- Nakon duge i podmukle bolesti, umro je naš Dreja, Andrej Pintarič, legendarni bubnjar grupe Lačni Franz – napisao je Predin  koji je na Faceboooku umjesto profilne i naslovne slike ostavio samo crnu boju. 

 

Lačni Franz osnovan je u Mariboru u lipnju 1979 u sastavu Andrej Pintarič (bubnjevi), Zoran Stjepanovič (bas gitara), Mirko Kosi (klavijature), Zoran Predin (vokal) i Oto Rimele (gitara) .

Naziv sastava, znači gladni Franz, kao paralela na osobu iz knjige Kvaka 22, Hungry Joe i njegovu glad za rock glazbom. Hitovi poput “Ne mi dihat za ovratnik”i “Na svoji strani” bili su rado slušani u cijeloj bivšoj Jugoslaviji. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hulk001
Hulk001
20:09 23.01.2020.

R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije