Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Preminuo je bivši kandidat showa 'Big Brother', tužnu vijest potvrdio njegov kum

Foto: Youtube Screenshot
1/14
06.11.2023.
u 12:43

Radašin je nakon showa nastupao po klubovima. Posljednje dane života proveo je u rodnom selu, sa svojom suprugom Zlatkom, sinom i drugim članovima obitelji.

Preminuo je Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, bivši sudionik showova kao što su 'Big Brother' i 'Farma'. Radašin je umro u svom rodnom seli Ljupten koje se nalazi između Aleksinca i Niša. Tužne vijesti potvrdio je njegov kum za Blic. - Umro je noćas. Jučer sam bio u selu i bio je kritično - kazao je. Otkriven je i uzrok smrti bivšeg kandidata showa koji je mnoge gledatelje prikovao za TV prijamnike.

- Pukla mu je kapilara na nozi, dobio je sepsu. Umro je u 62. godini. I dalje je bio u braku sa ženom. Ona je teško podnijela. Niz godina je bio boležljiv, evo sad spremamo sve oko sprovoda - rekla je njegova snaha Violeta.

Radašin je nakon showa nastupao po klubovima. Posljednje dane života proveo je u rodnom selu, sa svojom suprugom Zlatkom, sinom i drugim članovima obitelji, te se bavio poljoprivredom. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, u showu je bio zainteresiran za Slavicu Đulejić. 

- Želio sam seks sa Slavicom jer mi je bila bliska po godinama, a izgledala je kao divlja ženska. U jednom trenutku me ljubila, a onda mi govorila da ne želi više sa mnom. Bila je dvolična, jer da mi je rekla da joj se ne obraćam kao ljubavnik, nikada je ne bih poljubio. Ima ona atribute, ali takve ženske ne volim - rekao je tada Radiša za srpske medije. Miljković je isto tako u to vrijeme zamjerao Nikoli Nemeševiću Nemešu što je Marijani Čvrljak razorio brak.

- I ja sam bio s drugim ženama, ali im nikada nisam razorio brak! Imao sam ponude ponovno se oženiti, međutim, ja sam samo vodio ljubav s tuđom ženom, a muža sam poštovao. Nemešu zamjeram što je to javno napravio, jer Marijana ima bebu.

Bio je i ogorčen što nije dobio priliku da se opet vratio u kuću. 

- Naš narod je malo prgav, ljubomoran i ako se drugi put negdje pojaviš, onda im se to ne sviđa. Eto, zamalo sam se vratio u kuću i da je Jovana glasovala za mene kao što me voljela, sad bih bio u kući.

 

Komentara 1

Avatar PANEM
PANEM
13:56 06.11.2023.

Sjećam se sa YouTube tukao ženu i morala mu prati noge svaku večer, jadna žena tek sad će počet da živi. Ovo da slavi nesretnica je sretnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije