Miroslav Živanović - Pile

Preminuo je pjevač benda koji je bio hit u Jugoslaviji, vijest o smrti frontmena potvrdio neutješni suradnik

Foto: Marija Mladjen/ATAImages/Pixsell
1/2
06.01.2024.
u 18:12

Alisa je bio srpski pop rock sastav. Osnovan je 1984, godine, a širu popularnost diljem bivše države stekli su krajem osamdesetih. Bend se raspao 1990. godine, a nakratko su se okupili od 2001. do 2002. godine kako bi izdali album Alisa.

Preminuo je Miroslav Živanović - Pile, frontmen benda Alisa. Vijest o smrti frontmena benda kojeg su mnogi voljeli za vrijeme Jugoslavije potvrdio je njegov neutješni prijatelj i suradnik na svom Facebook profilu. 
- Dragi prijatelji, sa velikom tugom vas obavještavam da je danas preminuo moj prijatelj, brat i lider našeg benda „Alisa“, Miroslav Živanović – Pile. Počivaj u miru prijatelju moj sa tvojim anđeoskim glasom, dostojnim nebeskom svodu - stoji u objavi. 

VEZANI ČLANCI:

Alisa je bio srpski pop rock sastav. Osnovan je 1984, godine, a širu popularnost diljem bivše države stekli su krajem osamdesetih. Bend se raspao 1990. godine, a nakratko su se okupili od 2001. do 2002. godine kako bi izdali album Alisa. 
Grupa je za svoj tad dobila brojna priznanja i nagrade, a šira javnost ih pamti po pjesmama   kao što su: 'Sanja', 'Kesten', 'Posle devet godina' i drugima. Snimili su pet studijskih albuma, a surađivali su i s drugim glazbenicima. 

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar mrkyyy
mrkyyy
18:28 06.01.2024.

A da vi jednostavno uz rubrike Vijesti, Sport, Showbiz, Lifestyle itd. dodate i rubriku Jugoslavija?

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
19:00 06.01.2024.

Od starog Rock n Rolla nema bolje, starih pjesama uz koje smo odrastali... Kada kupiš gramafonsku ploču i sa društvom slušaš i uživaš.... A ovi danas samo cajke i kafanske flundre slušaju kako zavijaju i prave se da kuže glazbu i da su veliki rvati

VE
Vecl45
18:47 06.01.2024.

Vidim, ekipa se ovdje sprda na njegov racun. A vidite, nekad smo u Zagrebu rado slusali njegovu Sanju, kao i brdo drugih srpskih rock bendova. Danas je u djiru Prijovicka, razni Ace i kafanske veceri. A svi kao veliki Hrvati.. Postali smo veci Balkan i seljacija nego kad smo bili u Jugi. Zalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije