KOLEGE SE OPRAŠTAJU

Preminuo mladi sarajevski glumac (29) nakon borbe s teškom bolesti

Foto: Facebook
04.06.2024.
u 10:28

"Duboko smo potreseni preranim odlaskom našeg dragog studenta, kolege, prijatelja. Čuvat ćemo Te u stalnom sjećanju, onakvog kakav si uvijek bio, nasmijan, radostan, spreman za nove izazove, jednom riječju sjajan", napisali su iz Akademije dramskih umjetnosti Tuzla nakon smrti Tonija Kovačevića.

Sarajevski glumac Toni Kovačević (29) preminuo je ove subote u svom rodnom gradu u tridesetoj godini života. Kako piše portal N1.ba, mladi glumac dvije se godine borio sa zloćudnim tumorom. Od Kovačevića su se emotivnim porukama oprostili kolege i prijatelji.

O glumčevoj smrti oglasili su se iz Akademije dramskih umjetnosti Tuzla: "Duboko smo potreseni preranim odlaskom našeg dragog Tonija Kovačevića. Akademija dramskih umjetnosti je izgubila dragog studenta, kolegu, prijatelja. Čuvat ćemo Te u stalnom sjećanju, onakvog kakav si uvijek bio, nasmijan, radostan, spreman za nove izazove, jednom riječju sjajan.

Bio si student i klasić o kakvom se može samo sanjati. Dragi Toni, ostat ćeš vječno u našim mislima i u našim srcima. Neka ti je laka zemlja bosanska. Osoblje i studenti Akademije dramskih umjetnosti Tuzla", napisali su.

VEZANI ČLANCI:

Posljednji pozdrav Toniju su uputili i iz JU Srednje škole primijenjenih umjetnosti Sarajevo: "Naš Toni. S velikom tugom i bolom u srcu upućujemo posljednji pozdrav našem bivšem učeniku Toniju Kovačeviću. Ponosni što smo te poznavali te beskrajno tužni što smo te izgubili... Izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima", poručili su o svom bivšem učeniku. 

GALERIJA: Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

1/17

Pogreb omiljenog Tonija održat će se 5. lipnja u 13:45 sati na gradskom groblju Bare u Sarajevu. 

VIDEO: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv. Ignacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije