Obiteljski odmor

Preplanula Branka Krstulović na Hvaru plijeni pažnju vitkom linijom

Branka Krstulovic (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
08.08.2012.
u 17:29

Svoju reputaciju jedne od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj Branka pažljivo njeguje i na ljetovanju. Po logici manje je uvijek više, ova diplomirana ekonomistica mami poglede u jednostavnom, jednodijelnom kupaćem kostimu

Hvar i Paklinski otoci vrve poznatima, a upravo tu destinaciju za odmor su odabrali Branka i Hrvoje Krstulović sa sinovima Antom i Nikom.

Lijepa Branka, koja je 1994. bila Miss Hrvatske, a proglašena je i najljepšom Europljankom, i 18 godina poslije plijeni pozornost vitkom figurom i stilom na kojemu joj mnogi zavide.

Svoju reputaciju jedne od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj Branka pažljivo njeguje i na ljetovanju. Po logici manje je uvijek više, ova diplomirana ekonomistica mami poglede u jednostavnom, jednodijelnom kupaćem kostimu.

Za njezinu je liniju, priznala je, najzaslužnija genetika. Hranu ne bira iako se trudi jesti zdravo, ne drži nikakve dijete, no ponekad ne odoli slatkišima. Ne vježba često jer joj briga oko djece zamjenjuje teretanu.

Njezini razigrani sinovi pod budnim roditeljskim okom uživaju u plovidbi i bezbrižnoj igri, a posebno im se svidio kratki silazak s jahte i izlet na koji se obitelj uputila gumenjakom.

Ključne riječi

Komentara 14

IP
info_punkt
23:53 08.08.2012.

ekonomistica, kažete? evo, ko kaže da se od fakulteta u Hrvatskoj ne može dobro i luksuzno živjeti...

T1
t111
07:25 09.08.2012.

tak je preplanula da sam na trenutak pomislio da gledam rihannu.

SO
sotokuco
21:51 08.08.2012.

Ko je normalan u ovoj državi? Gledam čovjeka koji se muči, trenira osvojio zlatnu olimpijsku medalju i konobari u očevu restoranu. Ova, koja samo ima vitku liniju, ništa u životu nije i ne zna napraviti, jahta, lova mediji, glamur... tko je tu pametn a tko lud? To je ovako na brzinu, a ima tisuće takvih primjera. Enti mjerila i vrijednosni sustav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije