Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kulinarske vještine

Prepoznajete li glumca iz 'Kumova' koji je kuhao u 'Masterchefu'? U kuhinju je došao u pidžami

Foto: Nova TV
1/14
13.09.2023.
u 13:59

U zadnjoj audicijskoj emisiji svoju MasterChef pregaču došao je zaraditi i Šiško Horvat Majcan (37), glumac i lutkar kojeg gledamo kao policajca Šimu u hit seriji „Kumovi“

Audicije MasterChefa su završile te u sljedeću fazu natjecanja ulaze kandidati kojima je u proteklih šest audicijskih epizoda žiri dodijelio pregače. Među kandidatima koji su se predstavili u posljednjoj audicijskoj epizodi bio je i jedan glumac, koji je televizijskoj publici dobro poznat po ulozi u hit seriji "Kumovi".

U sinoć prikazanoj zadnjoj audicijskoj emisiji svoju MasterChef pregaču došao je zaraditi i Šiško Horvat Majcan (37), glumac i lutkar kojeg gledamo kao policajca Šimu u hit seriji „Kumovi“. Na MasterChef su ga prijavili supruga i sin te je žiriju pripremio svinjski file u umaku od crnog vina s čipsom od celera. No, zaboravio je posoliti povrće. Damir mu je dao 'ne', a Melkior 'da'. -Trebalo bi poraditi na nekim stvarima - kazao mu je Stjepan i dao mu 'da'. S time je Šiško napustio audiciju u ruci ponosno noseći pregaču i tako ćemo ga vidjeti uskoro gledati u ulozi kandidata gastro showa "Materchef".

VEZANI ČLANCI

Večeras će članovi žirija Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin oformiti svoje timove. Svaki ima identičan broj bijelih pregača koje će podijeliti najvećim kulinarskim entuzijastima, a ove se godine među njima nalaze i pregače crne boje. Što za kandidate znači crna pregača, gledatelji će doznati u večerašnjoj emisiji. No, da bi zaslužili pregaču natjecatelji moraju što bolje iskoristiti namirnice koje će dobiti u vrećici. MasterChef kuhinja otvorila je kulinarski put nekim od najvećih gastronomskih legendi diljem svijeta, a ovogodišnji kandidati u njoj će proći kroz novi selekcijski krug. „Vidio sam pehar i želim ga“, ističe Luka Veić s velikom ambicijom da prođe dalje u natjecanju. „U mom životu promijenilo se puno od audicije. Dao sam otkaz na poslu u Njemačkoj i MasterChef je moja prilika da se vratim kući“, kaže David Divjak.

Foto: Nova TV

Dvije različite skupine natjecatelja dobit će izazov pripremiti što ukusnije jelo. Jedna će za glavnu namirnicu dobiti ribu, a druga svinjski file. U donjem dijelu pidžame na ovaj će izazov doći glumac iz serije 'Kumovi' Šiško Horvat Majcan. Kaže da u njoj hoda preko ljeta jer ne voli vrućine, nakon čega je Stjepan otkrio: „Jedan od nas također kuha u pidžami“. O kojem se članu žirija radi te koji će kandidati prvi izboriti svoje mjesto među top 24 natjecatelja ne propustite saznati u novoj epizodi MasterChefa

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije