Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRA DUGANDŽIĆ

Prepoznajete li je? Naša glumica skinula se u donje rublje i uputila poruku Svemiru

Petra Dugandžić
Foto: Instragram
1/8
15.02.2024.
u 18:21

Ne boj se ići tamo gdje nikad nisi bila i raditi ono što nikad nisi radila, Petra, jer oboje je neophodno da imaš ono što nikad nisi imala i da budeš ono što nikad nisi bila. Budi lopta, poručio joj je Svemir, a Petra je odgovorila kako radi na tome

Glumica Petra Dugandžić (47) na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojiam pozira u donjem rublju, a mnoge je i iznenadila promjenom imidža. Uz fotografije je stavila i zanimljive opise, u kojima joj se obraća Svemir.

- Ne boj se ići tamo gdje nikad nisi bila i raditi ono što nikad nisi radila, Petra, jer oboje je neophodno da imaš ono što nikad nisi imala i da budeš ono što nikad nisi bila. Budi lopta, poručio joj je Svemir, a Petra je odgovorila kako radi na tome. 

Podsjetimo, Petra Dugandžić dobitnica je Večernjakove ruže 2017. godine za ulogu u seriji "Zlatni dvori", a od prošle godine gledamo je na RTL-u u seriji "San snova" u kojoj glumi Helenu - zabavnu i jaku ženu s kojom se glumica u potpunosti poistovjetila.

"Helena je kao poklon kojeg sam dobila od scenarista i autora serije. Zabavan karakter koji igram s lakoćom. Luckasta je, jaka i svoja, to je dobila od mene. Lako se poistovjećujem s komičnim i pozitivnim karakterima, a Helena je upravo takva. Komičan odmak u svakoj, možda i dramatičnoj situaciji. I da budem iskrena, dosta pristojno izgleda", rekla je Petra o svom liku.

- Meni je najbitnije da se zadržim u okvirima komedije. Daleko od toga da se publika ne veže i uz 'negativne' karaktere, jer oni su ipak bitne karike u pričanju priče koju publika zavoli. Ipak po osobnom iskustvu osjećam da se teško izoliram i štitim energetski od likova koje igram. Pogotovo kad se radi o serijama koje se snimaju duži period. Uvijek radije provodom radne sate u smijehu i pozitivi i nadam se da će isto osjećati i gledatelji, ako uspijem – moja svrha je ispunjena, kazala je Petra lani za RTL. Glumica posljednjih godina živi u Rovinju, a tamo je, kazala je našla mir. 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Rovinj je donio potpuno drugu energiju, ljudi su mirniji, tempo je sporiji, zrak je laški i ono najbitnije meni – more je na dohvat ruke. Zagreb sa sobom nosi brzinu, nervozu i buku, no u pravim dozama oba grada su dobra kombinacija za mene, rekla je Petra koja ove godine slavi 12 godina braka sa suprugom Sašom.

- Treba znati pobijediti vlastiti ego, a tolerancija dolazi prije svega, kazala je o tajni uspješnog braka. 

VIDEO: Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovom spotu: Zajedno su više od 30 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije