Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLATKICA

Prepoznajete li je? Naša poznata pjevačica objavila fotku iz djetinjstva

Mirela Priselac Remi
Foto: Facebook
1/5
05.01.2020.
u 17:00

Remi je nedavno gostojući u showu "5.com s Danielom" otkrila kako u djetinjstvu obožavala slušati Nove fosile, ali i Madonnu, a da želi biti reperica shvatila je jako rano jer je oduvijek voljela puno pričati.

Pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac Remi razveselila je fanove na Facebooku fotografijom iz djetinjstva. Remi je objavila fotografiju iz prvog razreda osnovne škole, a jedna joj je obožavateljica napisala kako je uvijek bila slatkica. 

Remi je nedavno gostojući u showu "5.com s Danielom" otkrila kako u djetinjstvu obožavala slušati Nove fosile, ali i Madonnu, a da želi biti reperica shvatila je jako rano jer je oduvijek voljela puno pričati. Prijsetila se i bizarne situacije kada je jednom na Cvjetnom trgu lajala na Ivu Sanadera. 

- To je bila suluda situacija. Htjela sam mu toliko toga reći, izgorjela sam, ispričala je Remi, dodavši da je od silne želje i ljutnje u tom trenutku iz nje proizašao samo – lavež!

Inače, grupa Elemental trenutačno u studiju priprema svoj novi album, nasljednika albuma "Tijelo" iz 2016. godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DE
deps
18:41 05.01.2020.

Poznata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije