prisjetila se

Prepoznajete li na ovoj fotki jednu od najljepših žena hrvatskih nogometaša?

Foto: Instagram
1/12
19.11.2020.
u 16:10

"Uvijek sam imala realne ciljeve. U ovoj fazi sam Silno htjela biti Axl Rose. Dobro sam dogurala... blizuuu sam", napisala je pjevačica.

Hrvatska pjevačica Franka Batelić, supruga našeg bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke, na Instagramu se prisjetila svog djetinjstva. Objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj je pozirala s prijateljicom Reom, a našalila se na račun svoje frizure i outfita iz tog doba.

"Uvijek sam imala realne ciljeve. U ovoj fazi sam Silno htjela biti Axl Rose. Dobro sam dogurala... blizuuu sam", napisala je pjevačica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Predobre stee!", "Ljepoto slatka", "Koliko mi je lijepo vidjeti trenutke kada se prisjećaš uspomena i to dijeliš s nama p.s. bila si i ostala predivna i posebna", pisali su joj pratiteljice u komentarima. 

Ključne riječi

Komentara 2

PS
popevke sAm slagal
17:22 19.11.2020.

Kome više vjerujem - novinaru ili vlastitim očima? Franka Batelić je simpatična, nasmijana, vedra, komunikativna, draga i simpatična, ali sa onakvim zubalom nikako nije ljepotica. Pogotovo ne jedna od najljepših.

HE
Hecata
10:42 20.11.2020.

Tko ne vidi dobro?? Simpatična da ali najljepša ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije