DRUGI IMIDŽ

Prepoznajete li ovu glumicu iz Netflixove serije 'Kruna'? Zbog nove uloge je obrijala glavu

Foto: Instagram
1/4
04.08.2024.
u 12:42

U "Deadpool & Wolverineu" Emma Corrin je utjelovila Cassandru Novu i obožavatelji će u filmu glumicu gledati bez kose

Britanska glumica Emma Corrin (28), zvijezda Netflixove serije "Kruna" u kojoj je utjelovila lik mlade princeze Diane, u novom Deadpoolu glumi uz Hugha Jackmana i Ryana Reynoldsa. U "Deadpool & Wolverineu" Emma je utjelovila Cassandru Novu i obožavatelji će u filmu glumicu gledati bez kose. U intervju koji je dala za The Guardian ispričala je kako je njezino uzbuđenje oko ovog angažmana splasnulo kada je upoznala redatelja Shawna Levyja koji joj je objasnio kako ne želi da lik Cassandre igra kao negativku. Objasnio joj je kako želi nešto suptilniju izvedbu ovog lika i objasnio smjernice. 

1/4

Emma je u novim objavama na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala koliko je promijenila imidž za novu ulogu jer njezin lik Cassandra u filmu nema kosu, a glumica je ispričala kako je brijala glavu zbog toga. - Nije bilo tako strašno kao što sam mislila da će biti. Ali bilo je zanimljivih situacija pa mi se tako u Italiji dogodilo da je nestala struja dok su mi brijali glavu i pola glave mi je bilo obrijano, a pola nije - prisjetila se glumica uz smijeh. 

VEZANI ČLANCI:

 

Publika je još uvijek najviše pamti po ulozi princeze Diane iz Netflixove serije "Kruna" i prije nego je postala dio glumačke ekipe redovito je pratila ovu seriju. "Pratim seriju od prve epizode i pomisao da se sada pridružujem nevjerojatno talentiranoj glumačkoj obitelji gotovo je nadrealna. Princeza Diana bila je ikona i njezin učinak na svijet i dalje je dubok i poticajan", rekla je Corrin u jednom intervju. 

GALERIJA Pogledajte kako su izgledale posljednje godine života Brende iz 'Beverly Hillsa'

1/25

Corrin je prije tri godine bila još jedna u nizu slavnih osoba koja je objavila svoj rodno neutralni status, pa tako uz zamjenicu "she" (ona), sada koristi i zamjenicu "they" (oni i one).  "Mislim da je vidljivost ključna u ovim stvarima. Moje putovanje bilo je dugo i preda mnom je još dug put. Previše smo navikli definirati sami sebe. Društvo funkcionira unutar tih binarnosti, a meni je trebalo puno vremena da shvatim da postojim negdje između. I još uvijek nisam sigurna gdje je to", rekla je glumica u jednom intervju.

VIDEO Prvi suprug Indire Levak: Nakon razvoda dobio dijete s plesačicom Colonije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije