Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o teškoj situaciji

Priča koja slama srca! Bahra iz 'Ljubavi na selu' nema krov nad glavom: 'Stalno me prate neprilike'

Foto: RTL
1/20
05.02.2024.
u 12:14

Bahra Zahirović svojim izjavama zabavljala je mnoge, a sada je otkrila da se, iako je vedrog duha, u životu bori s problemima. Bahra se požalila da već neko vrijeme nema osiguran krov nad glavom. Naime, nakon što se razdvojila od bivšeg partnera, iselila se iz jednog podstanarskog stana u drugi te je već umorna od selidbi.

Bahra Zahirović (59) jedno je od omiljenih lica showa ''Ljubav je na selu'' u koji se vraćala nekoliko puta, pa čak i kao pomoćnica voditeljice. Bahra je svojim izjavama zabavljala mnoge, a sada je otkrila da se, iako je vedrog duha, u životu bori s problemima. 
Bahra se požalila da već neko vrijeme nema osiguran krov nad glavom. Naime, nakon što se razdvojila od bivšeg partnera, selila se iz jednog podstanarskog stana u drugi te je već umorna od selidbi. 

– Od malih nogu pratila me situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije donijele su mi nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan – ispričala je za Story te dodala da joj je račun trenutačno blokiran. 

– Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele – dodala je te zahvalila svojim stanodavcima svjesna da u stanu gdje je sada neće moći biti zauvijek. Osim toga, Bahra brine i o prijateljici koja ima zdravstvenih poteškoća. Dodala je i da je svjesna da ima ljudi kojima je teže nego njoj te da ne želi zvučati sebično. Bahra je majka sina i kćeri. Kći rijetko viđa jer živi u inozemstvu, a sin i sam ima financijskih problema te mu ne želi biti na teret. 

GALERIJA Kandidati četvrte sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'

1/12

Podsjetimo, Bahra je četiri puta sudjelovala u showu ''Ljubav je na selu''. Posljednji put gledali smo je u 14. sezoni kod farmera Stjepana Runtasa, a bila je i kod Domina Santra, Valtera Krastića i Marijana Ceravca. Osim toga, Bahra je i u nekoliko prilika tražila posao preko društvenih mreža. Jednom se prilikom ovako oglasila na društvenim mrežama:  

"Pozdrav moji prijatelji i prijateljice, imam jedno pitanje vezano za posao u butiku. Voljela bih prihvatiti taj posao, naravno, samo kod ozbiljnijih poslodavaca, a mogu i ured poslovni održavati, ordinacije, salone... Eto, dragi moji, molim vas za ponude i sve ostalo u inbox, hvala vam vaša Bahra", napisala je tada.

VIDEO Severina komentirala molitelje u Splitu

 

Komentara 16

GO
goran2hr
13:29 05.02.2024.

Bahra iz "Ljubavi na selu", sama je i u problemima, a sada je opet sam i Toni iz "Gospona savršenog", pa ako bi RTL mogao nešto ukomponirati?! Poslati ih na romantično putovanje...

Avatar Aristarh
Aristarh
14:00 05.02.2024.

Bahra umislila da je neko važan.

CR
crocro
14:15 05.02.2024.

Jednom se prijaviš čisto slučajno u neku emisiju, sudjeluješ i postaneš poznat po cijelom svijetu. Ukratko, zvijezda, jer te stalno recikliraju kroz medije, obzirom da nemaju novoga materijala o čemu bi pisali. Čak se malo medijima posluže takve zvijezde da se požale da nemaju krov nad glavom, da nemaju sredstava za život, da ne mogu plaćati režije, pa to sve izglkeda kao legalna prosidba umjesto sjedenja na ulici. Tako ima i glumaca i pjevača ne ne mogu spajati kraj s krajem pa se preko medija reciklirajući pokušavaju tražiti pomoć. Samo trebaju istaknuti broj računa na koji treba uplaćivati. I mnogi građani bi poslali svoj broj za uplate jer i oni ne mogu spojiti kraj s krajem, ali oni nisu zvijezde. A te zvijezde se ne bi sjetile prijaviti se za spremačice, kuharice ili sl. što je vrlo traženo i solidno plaćeno. Ova nema krov nad glavom, zato neka dostavi broj računa, mi čekamo u niskom startu da uplatimo svatko minimalno po 100 eura, manje je bez veze za zvijezde. Idemo u novom naslovu s računom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije