Izbjegnuta tragedija

Prijatelji legendarne glumice zgroženi napisima o pokušaju samoubojstva: 'Ona to nikad ne bi napravila'

neda arnerić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
10.05.2016.
u 09:58

-To su užasi i gadosti, to je mržnja. Ona to nikada ne bi napravila - rekao je za Blic redatelj Radoš Bajić

Srpska glumica Neda Arnerić oporavlja se u bolnici nakon pada s trećeg kata svoje zgrade u živi u Beogradu. Iako još nije poznato što se točno dogodilo, pojedini srpski mediji izvijestili su da je glumica pokušala počiniti suicid. Takvi napisi šokirali su Nedine kolege i prijatelje koji tvrde da u takvim pričama nema niti malo istine. 

- To su užasi i gadosti, to je mržnja. Ona to nikada ne bi napravila - rekao je za Blic redatelj Radoš Bajić s kojim je Neda prije godinu dana surađivala na filmu. 

-To je bio povratak, jer je nije bilo deset godina. Ona je izuzetna osoba, stabilna ličnost, inteligentna i drži do sebe i to ne bi napravila - uvjeren je Bajić.

S njim se slaže i Duša Patić iz uprave Niš Art Fondacije čijem se radu u danima prije nezgode posvetila stradala glumica. 

- Neda je tako puna elana, tako odgovorna i mladim umjetnicima jako posvećena. U subotu se vratila iz Austrije, gdje je kraće vrijeme boravila, a prije njenog puta bile smo u kontaktu, dogovarale se oko svega kako bi se sav posao oko izložbe odvijao po planu i na najbolji način - otkrila je Duša Patić

U priče o samoubojstvu ne vjeruje ni Nedin kolega, glumac Feđa Stojanović s kojim je  Arnerić glumila u predstavi 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo'.

Poznatog glumca pogodila je vijest o nesretnom događaju za kojeg smatra da se dogodio sasvim slučajno, no napominje da je "malo mirniji jer je od zajedničke prijateljice koja je bila kod nje u bolnici čuo da je Nedino stanje dobro".

Podsjetimo, glumica je u nedjelju navečer pala s terase na trećem katu na limeni krov ugostiteljskog objekta koji se nalazi ispred njene zgrade. Pri padu je slomila tri kralješka, a trenutno se od nesreće oporavlja u bolnici u Beogradu. 

>>Suprug Nede Arnerić: 'Izašla je objesiti rublje, a u jednom trenutku samo sam čuo kako je pala'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije