Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cure informacije

Prijateljica Kate Middleton: 'Prolaze pakao, slomljena sam, nadam se da...'

Foto: Reuters
1/24
04.05.2024.
u 11:18

Dizajnerica odjeće za njihovo troje djece i prijateljica Amaia Arrieta otvorila je dušu za britanske medije o najpoznatijem kraljevskom paru

- Slomljena sam ovog trenutka, mislim da prolaze kroz pakao, nadam se da će se vratiti još jači... - riječi su prijateljice i dizajnerice Kate Middleton i princa Williama, a prenosi ih Page Six. Njihova prijateljica i dizajnerica Amaia Arrieta inače se brine za modni stil njihovo troje djece - desetogodišnjeg princa Georgea, godinu mlađe princeze Charlotte i šestogodišnjeg princa Louisa. 

Podsjetimo, u ožujku je Kate Middleton javnosti dala do znanja i objavila video kako joj je dijagnosticiran karcinom, nakon što je nekoliko mjeseci izbivala iz javnosti. Zabrinuti su obožavatelji primijetili da nešto nije u redu pa počeli nagađati razne scenarije, no onda je princeza objavila video u kojem otvoreno progovara o svom zdravstvenom stanju.

- U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna, međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja - kazala je tada princeza Middleton. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Najbolja izdanja omiljene članice kraljevske obitelji - Kate Middleton

1/43

 

Princeza je objasnila da nije ranije otkrila svoje stanje javnosti jer su ona i princ William prvo morali djeci objasniti što se događa. - Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem jača te se fokusiram na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svom umu, tijelu i duhu - dodala je. 

Ranije ovoga mjeseca, William je rekao da su njegova supruga i djeca dobro, a princeza je još ranije otkrila da joj je lakše prebroditi tešku situaciju jer su uz nju njezin suprug, roditelji te brat i sestra. - Iako ih ne viđate često fotografirane zajedno, oni su uglavnom tamo u pozadini - kazala je kraljevska stručnjakinja. 

 

VIDEO: Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija

Komentara 6

XA
xaron
23:00 04.05.2024.

…testovi NAKON operacije…Pa valjda se testovi rade PRIJE operacije.

ŠS
Štap sa glavom
21:28 04.05.2024.

A jest prijateljica. Za lovu prokaže sve.

Avatar CUBE
CUBE
12:15 04.05.2024.

Šta smo novog saznali a da dosad nismo znali ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije