IZA REŠETAKA

Prije šest godina imao je veliki hit na YouTubeu, a sad je u zatvoru zbog ubojstva

2015 Soul Train Music Awards - Arrivals
Foto: AR4/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/5
03.02.2021.
u 22:45

Glazbenu zvijezdu pravog imena Ricky Hawk u ponedjeljak su uhitili policajci iz policijske uprave okruga DeKalb u američkoj saveznoj državi Georgia i smjestili u pritvor pod optužbom da je 21. siječnja upucao svog rođaka Fredericka Rooksa

Reper Silento (23) optužen je za ubojstvo zbog pucnjave na svog rođaka, priopćile su vlasti.

Glazbenu zvijezdu pravog imena Ricky Hawk u ponedjeljak su uhitili policajci iz policijske uprave okruga DeKalb u američkoj saveznoj državi Georgia i smjestili u pritvor pod optužbom da je 21. siječnja upucao svog rođaka Fredericka Rooksa. 

Foto: reuters

Silento je najpoznatiji po svom viralnom hitu "Watch Me (Whip/Nae Nae)" iz 2015. godine, koji je na Instagramu pogledan gotovo 1,8 milijardi puta. 

U rujnu prošle godine je hip hop zvijezda optužena za napad nakon što je navodno sjekirom u Los Angelesu napala dvojicu neznanaca.

Navodno je ušao u otključan dom neznanca i napao dvije osobe prije nego što ga je jedna od njih razoružala, priopćilo je okružno tužiteljstvo okruga Los Angeles.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije