NAGANJALI IH PAPARAZZI

Posljedice su mogle biti katastrofalne: Harry i Meghan su bili uključeni u automobilsku potjeru

Meghan Markle i princ Harry postali roditelji djevoj?ice koju su nazvali Lilibet "Lili" Diana
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/12
17.05.2023.
u 16:25

- Ova nemilosrdna potjera koja je trajala preko dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva službenika njujorške policije, kazao je njihov glasnogovornik o potjeri u kojoj su Meghan i Harry bježali od paparazza

Princ Harry i Meghan Markle umiješani su u 'gotovo katastrofalnu potjeru automobilima' u SAD-u, rekao je njihov glasnogovornik novinskoj agenciji Reuters, objavili su upravo svi britanski mediji. Po riječima glasnogovornika, par su automobilima jurili paparazzi. 

"Ova nemilosrdna potjera koja je trajala preko dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva službenika njujorške policije", dodao je glasnogovornik.

Incident se dogodio nakon što su Meghan i Harry u utorak prisustvovali dodjeli nagrada u New Yorku, njihovom prvom pojavljivanju u javnosti nakon krunidbe kralja.

Harry je odletio u London na ceremoniju krunidbe, ali je uhvatio let za Los Angeles nekoliko sati kasnije kako bi mogao biti na četvrtom rođendanu svog sina Archieja. Vojvotkinja od Sussexa primila je nagradu Woman of Vision na svečanosti u New Yorku,  jer je potaknula žene da se bore za jednakost dok je primala nagradu na godišnjoj gala svečanosti Ms. Foundation for Women.

 

"Nikada nije kasno za početak, rekla je na događaju u New Yorku. "Možete biti vizionar vlastitog života... Ima još toliko posla za napraviti.", rekla je tada Meghan. 

VIDEO: 'U povjerenju s Nevenom Ciganovićem' stiže najomiljeniji hrvatski političar

Komentara 4

CR
cruela
17:42 17.05.2023.

Hau jes no !

Avatar votum
votum
19:30 17.05.2023.

Simpsoni su ih prikazali, i narugali im se, perfektno!

NV
novo vriijeme
18:57 17.05.2023.

Oni obožavaju slike u novinama oni bi bježali samo da im ponovno izađe neka kao ova sad sa člankom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije