novi dokumentarac

Princ Harry opet napao kraljevsku obitelj: 'Nisam imao nikakvu podršku nakon majčine smrti'

Foto: Profimedia
1/3
31.08.2023.
u 23:00

Novi dokumentarac od danas je dostupan na Netflixu (zasad samo u Americi), ima pet nastavaka, a Harryju i Meghan donio je vrtoglavih 80 milijuna dolara zarade.

Život 'odbjeglog' princa Harryja ne prestaje intrigirati javnost, a ako postoji nešto što već dosad ne znamo o njemu mogli bi doznati u novom Netflixovom dokumentarcu Heart of Invictus. U njemu se ponovno obrušio na kraljevsku obitelj, optužujući ih za zanemarivanje kada se vratio iz Afganistana s vojne misije. Tada navodno nije imao nikoga u obitelji tko bi mu pomogao nositi se s doživljenim traumama. 

- Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju jest u trenucima u kojima ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želio promijeniti - rekao je Harry.

Novi dokumentarac od danas je dostupan na Netflixu (zasad samo u Americi), ima pet nastavaka, a Harryju i Meghan donio je vrtoglavih 80 milijuna dolara zarade.

VEZANI ČLANCI: 

Vojvoda od Sussexa u njemu je predstavljen kao otac dvoje djece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundationa, zaklade koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

Koliko je važna psihološka potpora istaknuo je i ovog puta prisjetivši se trauma koje je imao nakon majčine smrti koja ga je zadesila kad je imao samo 12 godina.

- Ni tada nisam imao podršku. Niti obitelji, niti stručnjaka koji bi me mogao savjetovati i razjasniti mi što se sa mnom događa - rekao je Harry koji se nada da će ovaj dokumentarac doživjeti veliki uspjeh. 

Inače, točno na današnji dan obilježava se 26. obljetnica smrti njegove majke Diane. Kobnog 31. kolovoza 1997. princeza od Walesa sjedila je na stražnjem sjedalu luksuznog Mercedesa koji se zabio u potporni stup tunela Pont de l'Alma, a u nesreći je preminuo i Dianin ljubavnik, filmski producent Dodi Al-Fayed te vozač Henri Paul, koji je pod utjecajem alkohola i antidepresiva izgubio nadzor nad vozilom. Fatalnu nesreću, od koje je prošlo 26 godina, preživio je  jedino Dianin tjelesni čuvar Trevor Rees-Jones (55).

  VIDEO Nikad prežaljena: Princeza Diana napustila nas je prije 26 godina 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije