Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Princeza Diana

Princ Harry otkrio kako se osjeća nakon toliko godina bez majke: 'Uvjeravaš sebe da moraš biti tužan što dulje...'

Foto: Reuters
1/7
27.06.2024.
u 21:45

Princ Harry otkrio je kako se osjeća nakon toliko godina bez majke, princeze Diane...

Princ Harry progovorio je u emotivnom videu o tuzi s kojom se nosi otkako mu je preminula majka, najslavnija princeza svih vremena - neprežaljena princeza Diana. On je tim povodom pozvao mlade, da govore o svojim emocijama te da ih se ne srame, prenio je britanski Daily Mail. "Tako je lako kao dijete misliti ili uvjeravati sebe da osoba koju si izgubio želi ili da moraš biti tužan što je dulje moguće kako bi joj dokazao da ti nedostaje", istaknuo je princ Harry. Dodao je i da je jako važno govoriti o tome kako se osjećaš i pričati o tim osobama jer onda slaviš njihov život. Princ Harry je rekao da je njemu nedostajalo podrške obitelji nakon tragične smrti princeze Diane te da vjeruje da se zbog toga emocionalno zatvorio, zbog čega je na kraju krenuo i na terapiju. 

"Nitko ne želi biti u poziciji u kojoj je prisiljen razgovarati upravo o onome o čemu ne želi, pogotovo kada svaki obrambeni mehanizam u vašem umu, živčani sustav i sve ostalo govori da ne ideš tamo", priznao je Harry, kako prenosi Daily Mail, u videu snimljenom u svibnju kada je posjetio Veliku Britaniju i porazgovarao s Nikki Scott, osnivačicom organizacije "Scotty‘s Little Soldiers". Naime, Nikki je tada prepričala trenutak kada je svom sinu Kaiju morala reći da mu je otac ubijen u Afganistanu 2009. godine. Osim Kaija, tada je imala i sedmomjesečnu kćer Brooke. Težak ju je trenutak potaknuo da osnuje dobrotvornu organizaciju za potrebe ožalošćene djece vojnika u Velikoj Britaniji.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/16

To je zadivilo princa Harryja. "Ono što ste učinili je nevjerojatno, doista je inspirativno. Počašćen sam i privilegiran što sam dio organizacije i stvarno se veselim što ćemo sve učiniti kako bismo doveli više ljudi, potaknuli veći interes, prikupili više sredstava i omogućili da se prenese poruka kako bi više djece dobilo podršku koja im je toliko potrebna", kazao je.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije