Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nika antolos

Naša pjevačica pobijedila je tešku dijagnozu, a sada objavila sliku s plaže, komentari ne staju: 'Predivna'

Foto: Instagram
1/18
27.06.2024.
u 12:15

U komentarima su joj se javile kolegice Neda Parmać i Pamela Ramljak. Neda joj je ostavila emotikon srca, dok je Pamela napisala "Ljepoto". Fotku su lajkali i brojni njeni pratitelji koji su joj pisali da je predivna i da ima lijepo tijelo.

Pjevačica Nika Antolos na Instagramu je objavila sliku s plaže. Nika je trenutačno na Krku gdje se opuštala u jednom beach baru. Na slici je u badiću, a na sebi ima i prozračni pareo. Uz sliku je kratko napisala: "…A srce mi plave boje.. svoje na svome…" U komentarima su joj se javile kolegice Neda Parmać i Pamela Ramljak. Neda joj je ostavila emotikon srca, dok je Pamela napisala "Ljepoto". Fotku su lajkali i brojni njeni pratitelji koji su joj pisali da je predivna i da ima lijepo tijelo. 

 

Antolos je članica je grupe Feminnem, a uz to je počela raditi i kao voditeljica na radiju Happy FM. O novom poslu, ali i zdravlju, pričala je s ekipom IN magazina. Tijekom životne borbe s multiplom sklerozom bila je na strogom režimu prehrane, no već godinama nema nijedan simptom. ''Skoro peta godina i nemam nijedan simptom, a kamoli relaps, tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema'', rekla je Nika i dodala: "I dalje koristim suplemente, hladno prešane sokove, što manje glutena, šećera, jaja i laktoze, ali pojest ću i pizzu i pastu, ne želim se ograničavati."

VEZANI ČLANCI:

 

 

Pjevačica je poznata po promoviranju prirodnog izgleda. ''Pa, evo, i Pamela Anderson cijeli je život u ovom poslu, i to na kojem nivou u Americi, pa je uspjela prirodan izgled približiti javnosti. Može se, samo se treba ohrabriti i to je najteži dio da izađeš bez mnogo šminke. Ja ne govorim o tome da je šminka loša stvar, dapače, ako si žene pomažu s tim u samopouzdanju, super. Ja sam, evo, neki dan bila na botoksu i pričam o tome da neka žena doma od 34 godine i s djetetom doma kao ja ne bi mislila kako ona ima ravno čelo, a ja nemam. Nemam, samo sam radila nešto'', govori Nika. Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Srećom, to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je godinama maštala. 

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

1/61

– Ja sam uvijek sanjala posao na radiju jer je to spoj glazbe koju obožavam i bez koje ne mogu te razgovora s ljudima. Mislim da ne može bolje od radija! Pamela je vidjela na Instagramu da Happy traži voditelja ili voditeljicu i meni poslala link, ja sam automatski skočila na to, poslala sam životopis, odradila razgovore i evo me, tu sam u eteru! – izjavila je. Mikrofon ovoj glazbenici nije stran, a ne krije oduševljenje što je uz pjevačke sposobnosti dobila priliku pokazati i one voditeljske.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije