eksplozivni memoari

Princ Harry otkrio što je Charles rekao Diani nakon njegova rođenja, ova hladna rečenica sve je šokirala

Foto: PA/Pixsell
1/16
08.01.2023.
u 08:56

Svi detalji procurili su u britanskim medijima, a u knjizi navodno Harry tvrdi i kako su ga u mlađim danima upravo William i Kate nagovorili da na jednu zabavu odjene nacističku uniformu koja mu je kasnije donijela loš publicitet.

Princ Harry 10. siječnja objavljuje eksplozivne memoare pod nazivom "Spare", a danima već cure privatni detalji o kojima je progovorio u knjizi, od toga da je priznao da je tijekom svoje druge ture u Afganistanu 2012. godine ubio 25 talibana, da je nastao fizički obračun između brata Williama i njega uoči vjenčanja sa suprugom Meghan Markle nakon što je William nazvao Meghan "teškom i bezobraznom", a sada su izašli i detalji u vezi smrti princeze Diane. 

Tako, među ostalim, princ piše i o trenutku svoga rođenja te da je navodno tada kralj Charles III. princezi Diani: "Prekrasno! Sada si mi dala nasljednika i ‘rezervu‘ - moj posao je završen".

Svi detalji procurili su u The Guardianu, a u knjizi navodno Harry tvrdi i kako su ga u mlađim danima upravo William i Kate nagovorili da na jednu zabavu odjene nacističku uniformu koja mu je kasnije donijela loš publicitet. Ove Harryjeve tvrdnje dolaze nakon što je optužio kraljevsku obitelj za 'curenje i podmetanje' informacija medijima, a ranije je također izjavio da bi želio obnoviti odnos sa svojim ocem i bratom Williamom. 

Britanski list objavio je da je uspio dobiti primjerak knjige unatoč "strogim sigurnosnim mjerama prije objavljivanja".

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije