Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAŠNI DJEČAK

Princ Louis ponovno ukrao show: na krunidbi svog djeda umirao je od dosade

Prince Louis zijevao od dosade na krunidbi djeda, pazila ga princeza Charlotte
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/19
06.05.2023.
u 14:00

Mali princ ponovno je oduševio fanove kraljevske obitelji nakon što je zijevao tijekom ceremonije u Westminsterskoj opatiji

Princ Louis ponovno je ukrao kraljevski show dok se vrpoljio, mahao i zijevao na krunidbi svog djeda Charlesa. 

Mladi princ, koji je nedavno napunio pet godina, raznježio je kraljevske obožavatelje dok je putovao u Westminstersku opatiju u kočiji s princom i princezom od Walesa i njegovo dvoje braće i sestara. Mali Louis je nakon dolaska u opatiju počeo zijevati, a zatim ga je njegova dadilja odvela, no ubrzo je vraćen u prvi red. 

George (9), koji je sada biti drugi u redu za prijestolje, njegova sestra, princeza Charlotte (8) i nestašni Louis odrastaju u središtu pozornosti, i oduševili su kraljevske promatrače s toliko simpatičnih trenutaka.

Njihova nesputanost i nevinost pružaju dozu povezanosti među pompom i okolnostima kraljevskih događaja.
Prošlog ljeta, tijekom platinastog jubileja kraljice Elizabete II., Louis, koji je tada imao 4 godine, fotografiran je pokazujući cijeli niz emocija, od frustracije do prkosa.

Tijekom ceremonijalnog prelijetanja, Louis je stavio ruke na uši i vrištao, dok su ga prabaka i majka njegovale. No, kada je riječ o smiješnim facama, Louis se tek zagrijavao.

Prince Louis zijevao od dosade na krunidbi djeda, pazila ga princeza Charlotte
1/103

Louis je cijelo vrijeme bio nemiran te zabavljao prisutne svojim grimasama i nestašnim ponašanjem: dizao se, vikao, stajao na stolcu, a u jednom trenutku se čak i izbeljio vojvotkinji Kate. Roditelji su ga pokušali umiriti, a isto je učinio i djed Charles kada ga je uzeo sebi u krilo. Svog mlađeg brata pokušala je umiriti i princeza Charlotte, ali bezuspješno.

Suprug najstarije kraljičine unuke Zare Phillips, Mike Tindall otkrio je koji je bio razlog tome. Naime, radi se o šećeru. 

- Louis se samo htio zabaviti. A moje dvije kćeri su uvijek nestašne pa je to teško smiriti. Bilo je puno slatkiša uokolo tako da je u sve to bilo uključeno i jako puno šećera - rekao je bivši ragbijaš u jednoj britanskoj emisiji. Dodao je i da je mlađim članovima kraljevske obitelji bilo veoma teško šutjeti tijekom cijelog programa.

- Svi su mali... A to traje dugo. Ali, kao što svi roditelji znaju, jednostavno radite sve što je potrebno - zaključio je Mike, kojeg su britanski mediji prozvali "cool ujakom" jer je cijelo vrijeme pokušavao zabaviti Louisa, kao i svoje dvije kćeri Miju i Lenu. On i supruga Zara imaju još i sina Lucasa.

Podsjetimo, na Louisovo ponašanje nakon završetka proslave osvrnuli su se i njegovi roditelji, princ Williams i vojvotkinja Kate na svojem službenom Instagram profilu.

- Svi smo se proveli nevjerojatno, posebno Louis… - napisali su, a pratitelji su u komentarima srdačno primili ovu šalu. Većini njih Louisovo ponašanje je bilo simpatično. "Volim njegovu osobnost. Svima nam je ukrao srca", napisala je jedna pratiteljica. "Ponašao se kao običan četverogodišnjak i bila sam presretna jer ga vidim!", složila se druga osoba. "Louis je bio superzvijezda!",  zaključili su.

VIDEO: Do zadnjeg časa nisu znali hoće li biti pozvani, a ovo je pravi razlog zašto Meghan nije došla na krunidbu

Ključne riječi

Komentara 8

NO
Nostromo
16:14 06.05.2023.

Bravo večernji. Ne može bez Beograda. Slika 9. od 19.

Avatar comandante
comandante
08:43 07.05.2023.

kao i 99% normalnog svijeta!!! kome je ovo zanimljivo u 21 stoljeću, krunisanje u kolonijalističkoj, izrabljivačkoj zemlji...pa nije srednji vijek

ZP
Zabranjen pristup
07:24 07.05.2023.

A sta baba vise nije ziva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije