Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska obitelj

Princeza Anne pretrpjela ozljedu glave, a sada je puštena na kućnu njegu

Foto: Reuters
1/8
28.06.2024.
u 23:00

Britanska princeza Anne završila je u bolnici zbog ozljede glave koju joj prouzročio udarac konja, na sreću, sve je dobro prošlo te se ova 73-godišnjakinja oporavlja.

Princeza i mlađa sestra britanskog kralja Charlesa III. Anne otpuštena je iz bolnice, objavila je Buckinghamska palača u petak, nakon što je ondje provela pet noći zbog lakše ozljede glave za koju se vjeruje da ju je prouzročio konj. Naime, palača je kazala da je ova 73-godišnjakinja, inače jedina kći pokojne kraljice Elizabete vratila kući u Gateombe Park na jugozapadu Engleske, gdje će se oporavljati, a svojim će se javnim dužnostima vratiti kada joj njen medicinski tim to bude dozvolio.

- Želio bih izraziti svoju najtopliju zahvalu cijelom timu u bolnici Southmead na njihovoj skrbi, stručnosti i dobroti tijekom kratkog boravka moje supruge - kazao je njezin suprug Tim Laurence. Anne se ozlijedila u nedjelju dok je šetala svojim imanjem, a u vrijeme incidenta su se u blizini nalazili konji. Njezin je medicinski tim rekao da su ozljede glave u skladu s udarcem glave ili noge konja.

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kraljevski izvor rekao je da je Anne, inače bivša olimpijska jahačica, pretrpjela potres mozga te da se ne sjeća što se dogodilo. Prošlog je ponedjeljka palača otkrila kako se očekuje potpuni oporavak princeze Anne od ove ozljede.

 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije