KĆI VLADARA DUBAIJA

Skandal trese Bliski istok: Princeza ostavila supruga preko Instagrama zbog 'druženja s drugima'

Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum
Foto: Instagram
1/4
17.07.2024.
u 19:39

Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe, piše u objavi Sheikhe Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, 30-godišnje kćeri vladara Dubaija i supruge Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

Princeza iz Dubaija šokirala je pratitelje nakon što je izgleda ostavila svog supruga u Instagram poruci, samo dva mjeseca nakon što su dobili svoje prvo dijete, piše Daily Mail.

- Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe, piše u objavi Šeike Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, 30-godišnje kćeri vladara Dubaija i supruge Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

Čini se da je par prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i sa svojih računa uklonio sve postove u kojima su se zajedno pojavljivali.

GALERIJA: Znate li tko je Doretaa Budimir, a tko Željko Hudek? Ovo su prava imena naših glazbenika

Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum
1/31

Službeno su se vjenčali prije nešto više od godinu dana, u svibnju 2023., a u svibnju ove godine dobili su djevojčicu. Nije bilo službenog priopćenja iz Kuće Maktoum, kraljevske obitelji koja vlada Dubaijem i iz koje potječe Šeika Mahra. Neki korisnici društvenih mreža nagađali su da je princezin račun mogao biti hakiran.

Šeika Mahra je kći Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata. Princeza je prošle diplomirala na londonskom sveučilištu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

VEZANI ČLANCI: 

Šeik Mohammed navodno je jedan od najvećih zemljoposjednika u Ujedinjenom Kraljevstvu, vlasnika više od 40.000 hektara zemlje diljem Londona, Škotske i Newmarketa, otkrio je Guardian 2021. Na društvenim mrežama često je objavljivao fotografije s poznatim osobama kao što su slavni brazilski nogometaš Ronaldinho, ali i ozloglašeni Andrew Tate. 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije