Trenutak istine

Prodaja intime nije se uspjela dobro naplatiti

Jasna Nanut
04.12.2009.
u 15:07

Najveći je osvojeni iznos 100.000 kuna koji je u ovoj sezoni u džep pospremio Viktor Matulina. .

Da su u laži kratke noge na vlastitoj su koži najbolje iskusili natjecatelji šoua  “Trenutak istine” čija je druga sezona završila jučer na Novoj TV, izazvavši opet burne reakcije i šokantna priznanja.

100 000 KUNA

Najveći osvojeni iznos, koji je u ovoj sezoni u džep pospremio Viktor Matulina zahvaljujući priznanju da novac namijenjen djeci nikad nije potrošio na brendiranu odjeću.

OSTAO BEZ CURE I NOVCA

Miro Noršić bio je prvi natjecatelj druge sezone koji je na pitanje “jeste li zadovoljni veličinom svog penisa” samouvjereno odgovorio “da” i ostao bez novca, a poslije emisije i bez djevojke Monike.

REKORDER U KREVETU

Tomislav Toljan iznenadio je javnost priznanjem da je spavao sa 150 žena, a brojka je možda i veća jer ne vodi evidenciju, no nije osvojio ni lipe.

PRIZNANJE DA JE HOMOSEKSUALAC

Sestra i šogor 23-godišnjeg Milana Krželja ostali su u čudu kad je priznao da ga šogor seksualno privlači. Nakon toga je priznao da je homoseksualac, da je videosnimku samozadovoljavanja objavio na internetu...

ANTUN DOŠAO DO PETE RAZINE

Jedina osoba koja je dosegla petu razinu piramide bio je Antun Antunović koji je otkrio kako svoj penis naziva slonićem, no odgovor da se boji smrti bio je lažan i ostavio ga bez kune

OZLJEDE ZA VRIJEME SEKSA

Angie Garany je za osvojenih 25 tisuća kuna otkrila kako voli eksperimentirati u seksu i sa ženama i s muškarcima te da se za vrijeme seksa ozlijedila nekoliko puta.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
milton
15:29 04.12.2009.

Jasnu treba posjesti na onu stolicu da čujemo njezine pinkaterije, a ima ih znam sigurno

OB
-obrisani-
15:41 04.12.2009.

jacika kandidati su sjena tvoja

TH
thevoice
16:22 04.12.2009.

sa ovom bi se emisijom mogao pozabaviti i USKOK , zanimljivo kako su ljudi padali na glupim pitanjima i odgovorima koje je tesko protumaciti , navodni strojevi znaju bolje od samih osoba , dali se bojite smrti ? , da bojim se ....e ne ,,,,vi mislite da se bojite ali se u stvari ne bojite ....ma molim vas ! trebali su odmah skuziti da tamo zarade nema upravo zato sto je sve namjesteno i nema tog boga da ce vam netko pokloniti velike svote novaca .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije