mama šč

Prolazak Leta 3 zapalio društvene mreže, čestitke uputili i poznati: 'Svaka čast'

Liverpool: Let 3 čeka rezultate glasnja
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
10.05.2023.
u 08:29

Prolazak Mame ŠČ zapalio je društvene mreže tako da čestitke stižu sa svih strana. U nastavku donosimo neke od čestitki javnih osoba koje su počele pristizati na društvene mreže.

Hrvatska je u finalu Eurosonga! Pjesma 'Mama ŠČ!' je prva pročitana od svih finalista te ćemo tako Let 3 gledati i u subotu! Kulminacija je to prve polufinalne večeri izbora za pjesmu Eurovizije u kojoj se 15 zemalja natjecalo za plasman u subotnje finale. Mama ŠČ koju su Letovci izveli kao sedmi odmah je izazvala lavinu reakcija na internetu, brojne šale i oduševljenje.

Let3 tako će predstavljati Hrvatsku u finalu najglamuroznijeg natjecanja prvi put nakon šest godina i to na kakav način. Bez imalo napetosti, voditeljice su prozvale Hrvatsku kao prvu od deset zemalja koje su izborile plasman.

Druga u finalu je Moldavija, a treća Švicarska. Četvrti finalist je Finska, a peti Češka. Šesti polufinalist je Izrael, sedmi Portugal, osmi Švedska, deveti Srbija i kao posljednji u finalu su predstavnici Norveške. Valja napomenuti kako je redoslijed slučajan, a točan broj glasova po polufinalima bit će poznat nakon subotnjeg finala.

Prolazak Mame ŠČ zapalio je društvene mreže tako da čestitke stižu sa svih strana. U nastavku donosimo neke od čestitki javnih osoba koje su počele pristizati na društvene mreže.

Među prvima je bila bivša premijerka Jadranka Kosor koja je nedavno sudjelovala u showu Masked singer.

Čestitala je i saborska zastupnica Mirela Ahmetović

Podršku je uputio i šef SDP-a, Peđa Grbin.

Let 3 je na društvenim mrežama podržao i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

"Svaka čast Let 3!!! Bilo je onako kako samo vi znate! Autentično i pravo riječki!!! Čekamo finale! ŠČ!" poručio je.

Čestitkama se pridružio i voditelj i komičar Mario Petreković koji se i sam natjecao na ovogodišnjoj Dori.

"ŠČestitke", napisao je pored fotografije nastupa.

Video kojim je proslavila ulazak Hrvatske u finale Eurosonga objavila je i glazbenica Maja Bajamić na svojem Instagram storyju. Maja je pokazala kako je čekala proglašenje, a kada su voditeljice otkrile da Hrvatska prolazi dalje, radosno je povikala.

– ŠČ! – poručila je uz video.

Foto: Instagram screenshot

Podršku je pružio i redatelj Dalibor Matanić.

- Ponos - napisao je uz mnoštvo emotikona i jedno 'ŠČ'.

Podršku Letovcima tijekom cijele večeri pružala je i glazbenica Severina koja je u nekoliko navrata pozvala svoje pratitelje da glasuju za hrvatske predstavnike. Na jednoj fotografiji pokazala je i kako prati Euroviziju odjevena u 'ŠČ' čarape.

Foto: Instagram screenshot

Let 3 našeg je voditelja i manekena Deana Pelića potaknuo kako bi ponovno popratio Euroviziju nakon nekoliko godina.

- Valjda 15 godina nisam gledao Euroviziju ako ne i više. Ali morao sam ovo upaliti i vidjet. Uvijek su mi bili legendarni. Sada još i više. Prvi put sam večeras vidio nastup i čuo pjesmu uopće… Let 3 ŠČ! - napisao je Dean na Facebooku.

VIDEO Kakva atmosfera! Let 3 prolazak u finale Eurovizije proslavio u pubu

 
Ključne riječi

Komentara 3

SA
sargu123
09:32 10.05.2023.

Čestitke!

ZA
zagabria1
10:25 10.05.2023.

Ako je ovo za slaviti onda je muzika općenito otišla u pm. Nekad ABBA danas ovakve 'pjesme'

JP
josip.pivar11
09:35 10.05.2023.

I tako ljudi polako lete u ambis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije