SJEĆATE LI SE NJEGA?

Prošlo je 20 godina od prvog hrvatskog Big Brothera, pogledajte kako danas izgleda pobjednik, a evo i što radi

Foto: Youtube Screenshot
1/6
30.07.2024.
u 21:44

Svoj Bjelovar je napustio 2017. godine te se odselio u Švedsku u kojoj je s vremenom pokrenuo svoj studio za tetoviranje i uživa u obiteljskom životu sa suprugom Mirelom i djecom i kaže kako se u Hrvatsku nema namjeru vratiti živjeti, a da je znao da ću biti ovako dobro odselio bi se i ranije.

Prošlo je 20 godina otkako je Saša Tkalčević iz Bjelovara postao pobjednik prve sezone reality showa "Big Brother" u kojem je osvojio i nagradu od milijun kuna. - Kad sam ja bio u Big Brotheru, cilj mi je bio igrati se, kao i većini drugih kandidata, nije bilo kalkulacija, nisam znao ni kuda idem, ni što je to ispovjedaonica, nisam ništa znao - ispričao je u jednom intervju Saša svoje dane u Big Brotheru i kako je došao do pobjede.

Svoj Bjelovar je napustio 2017. godine te se odselio u Švedsku u kojoj je s vremenom pokrenuo svoj studio za tetoviranje i uživa u obiteljskom životu sa suprugom Mirelom i djecom i kaže kako se u Hrvatsku nema namjeru vratiti živjeti, a da je znao da ću biti ovako dobro odselio bi se i ranije. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Ipak, u Švedskoj vam ne pada lova sa stabla, kako se to obično misli. Svi radimo punom parom, ali nekako je to sve malo mirnije. Manje je stresa. Ne razmišljaš hoćeš li dobiti otkaz, svatko zna točno tko što radi, sve je dobro napravljeno... Ne mogu sebe uzimati u obzir jer ja imam svoj studio, sam sebi sam gazda i radim koliko hoću i reguliram si vrijeme na način kako ja želim. Imam suprugu koja je ovdje završila jezik, išla je u školu i sada radi kao visoka medicinska sestra u jednoj klinici. Vidim po njoj. Ona je radila kao medicinska sestra u Hrvatskoj i sada radi kao medicinska sestra u Švedskoj, pa vidimo veliku razliku, koliko cijene jednu medicinsku sestru ovdje, a koliko dolje. Dolje nemaš pravo glasa, sestra si, radiš što ti se kaže, pa i ono što nije u opisu tvog posla. Postoji strah da će te zamijeniti i tako. - ispričao je Saša u razgovoru za Story.

VEZANI ČLANCI:

Da pokrene svoj tattoo studio pomogla mu je jedna Šveđanka. - Nije velik salon, unutra imam izloženo dosta tih svojih slika što slikam na platnu i imam dva mjesta za tetoviranje. Jedno mjesto iznajmljujem jednoj umjetnici koja mi pomaže neke sitne stvari jer imam dosta posla, a drugi dio je gdje ja radim neke veće projekte. Prostor je moj 'u prvu ruku', oni to kažu. To znači da imam ugovor da dok god sam ja živ, on je moj. Ne može me nitko istjerati, reći da će za 2 godine uređivati pa moraš iseliti. To mi daje sigurnost koju sam želio. Dao sam svoj kapital u to. - rekao je u intervju. 
Obitelj u Hrvatskoj redovito posjećuje i s njima se čuje, a s nekim prijateljima iz Hrvatske s vremenom je izgubio kontakt. 

 

FOTO Vidina Ivana priznala je da se podvrgnula estetskim zahvatima, a ovako je izgledala prije udaje

1/25

- Imam par prijatelja. Moram reći da sam pogubio dosta prijateljstava u Hrvatskoj, osim onih par s kojima se čujem, zovu me, i ja njih. Ode prijatelj na motorijadu pa me nazove na videopoziv, tehnologija je napredovala. Ali ima i onih koji te u šest godina ne nazovu ni jednom. Ja zovem tri godine, svaki tjedan ili svaki drugi. I kažem: 'Pa nazovi nekad'. I nikad me ne nazove. Ljudi imaju svoje živote, ne gledam ja na to kao nešto negativno - kaže Saša. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 3

VL
vladek370
00:02 31.07.2024.

Mislim da mu žena nije zaposlena nebi ni u Švedskoj dugo izdržao. Otišao je zato što je u Bjelovaru bio toliko zadužen da ga niti taj milion kuna nije mogao spasiti.

QW
Qwas
22:56 30.07.2024.

Ne znam zašto nas svake godine zamarati tim bezveznih tipom koji je kao uspio u svijetu... Moš misliti, otvorio radnju za tetovažu, ne bi da je atomski fizičara...I uopće nas ne interesira namjera a li se vratiti u Hrvatsku ili ne, bezveznjaka ionako imamo na pretek.

ZZ
Zo-ZG
23:49 30.07.2024.

Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije