U IZAZOVNOM IZDANJU

VIDEO Nives Celzijus pokazala celulit dok je veslala na dasci, fanovi: 'Izazivaš klimatske promjene'

Foto: instagram
1/17
30.07.2024.
u 21:00

Pjevačica i glumica pojavila se u još jednom izazovnom izdanju te pratiteljima pokazala kako provodi vrijeme u ove vruće ljetne dane.

Influencerica, spisateljica, pjevačica, glumica i voditeljica Nives Celzijus (42) uživa u morskim radostima. U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama odlučila je s pratiteljima podijeliti kako provodi ove vruće ljetne dane te je objavila video sa sunčanog Jadrana

Na snimku Nives stoji i vesla na dasci za plivanje dok je njezini snimaju s broda. Influencerica se u jednom trenutku odvažila i zajahala bijelu dasku, a u opisu videa je napisala: - Celulit na sunce…- iako se može pohvaliti sa zavidnom linijom. Ostatak videa veslala je u sjedećem položaju i mahala kameri. Njezini obožavatelji pritom su ostali oduševljeni viđenim kadrovima. - "Celzijusi na sunce", "Izazivaš klimatske promjene", "Simpatična Nives", "Ide ti to dobro", "Zgodni ste i sexy", "Puno previše, važnosti se daje na tim glupostima, celulit, zamisli ti čuda 😜" - komplimentirali su Nives njezini vjerni pratitelji. Video je u nekoliko sati skupio preko dvije tisuće oznaka 'sviđa mi se'.

Inače, Nives se ranije znala obračunati s hejterima kad je u pitanju njezin izgled. Naime, jedan pratitelj je na njezinu fotku u badiću prokomentirao kako se udebljala, na što mu je ona zatvorila usta. - Moja parola je da izgledam po mojim estetskim kriterijima i u tome sam izuzetno uspješna - odbrusila je spisateljica. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prije nekoliko dana Celzijus se pojavila u još jednom izazovnom izdanju, a video je objavila u pričama na Instagramu. Na snimci Nives, za koju su godine samo broj, stoji u donjem rublju s leopardovim uzorkom leđima okrenuta kameri, na taj način istaknuvši zategnutu stražnjicu. Pritom po njoj curi voda iz tuša ispod kojeg se smjestila, a za pozadinsku pjesmu odabrala je 'Fria' brazilske izvođačice Anitte. Kako je to izgledalo možete pogledati na fotografiji u naslovnoj galeriji. 

Inače, Nives je nedavno otkrila da je otišla na odmor te se uputila na kupanje i podijelila video. Otkrila je i kako se osvježava kupanjem u bazenu po ovim vrućinama. Celzijus je nosila minijaturni bikini koji je istaknuo njezine obline i raspustila kosu, a u videu koji je objavila pokazala je kako pliva i kako izlazi iz bazena. "Koliko je u vas Celzijusa?", pitala je u opisu zavodljive objave.

GALERIJA: VIDEO Zavodljiva Nives Celzijus pokazala kako se osvježava na ovim vrućinama: 'Koliko je kod vas stupnjeva'

1/20

Potom je s fanovima podijelila da ljetuje u Crikvenici te objavila fotografije s broda na kojima je pozirala u minijaturnom bikiniju koji je imao zebra print. Bikini je istaknuo brojne njezine obline te je Nives pozirala u različitim pozama. U komentarima su je mnogi hvalili. "Predivna uvijek", "Ljepoto", pisali su joj, ali bilo je i onih koji su je napali.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar brons
brons
22:01 30.07.2024.

A kaj zevaš ko som na svakoj fotografiji

Avatar loka
loka
22:43 30.07.2024.

Ima li išta mlađe za pokazati osim ovih bakica...?..🙃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije