Iznenađenje

Provjerite što je toliko dirnulo Andriju Jarka

andrija jarak
Foto: PR FOTO
1/2
21.03.2014.
u 13:30

- 'Inače me dočekuju vilama i noževima, ovo je prvi puta da me netko dočekuje pjesmom', rekao je reporter Andrija Jarak, kojem je Klapa Cambi priredila iznenađenje u eteru Narodnog radija...

- 'Inače me dočekuju vilama i noževima, ovo je prvi puta da me netko dočekuje pjesmom', rekao je reporter Andrija Jarak, kojem je klapa Cambi priredila iznenađenje u eteru Narodnog radija. Naime, Jarak je njihov veliki fan, a svojedobno je u jednom intervjuu izjavio kako bi, da osvoji jackpot, platio svjetsku turneju klape Cambi. Stoga su Cambijevci u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka', odlučili zahvaliti na komplimentima. - Mi želimo da se taj milijun što prije dogodi, rekao je Hrvoje Lozančić u ime klape, kazavši da im nije bilo svejedno kad su čuli što Jarak misli o njima.

'Kad smo pročitali, jako smo se zacrvenili. Počašćeni smo time, jer to je najlipše što smo mogli čuti. Sto puta fala na lipim ričima'. Za poklon, Andrija je dobio izvedbu omiljene pjesme 'Od zipke do križa'. 'Ovo je hrvatska himna i tko se ne naježi kad ju čuje, taj nema dušu. Ne omalovažavam ukuse drugih, ali klape to sam ja. Odrastao sam u Dubrovniku i mogu reći da su Cambi pravi nasljednici Dubrovačkih trubadura' - rekao je Jarak, koji se ipak nije odvažio zapjevati uživo. 'To bi zvučalo k'o fićo s probušenim auspuhom' - komentirao je reporter, najavivši da će doći poslušati Cambi uživo u zagrebačku malu dvoranu Doma sportova, 28. ožujka.

>>Veliki koncert klape Cambi uz Massima i Arsena Dedića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije