Dvojnica

Prve fotografije N. Kidman u ulozi princeze od Monaka Grace Kelly

nicole kidman
03.03.2013.
u 08:00

I redatelj i glumci su oskarovci, a kad se tome pridoda karizma žene o kojoj film govori, vjerojatno imamo hit za dodjelu zlatnih kipića 2014. godine

Tek što su dodijeljeni Oscari za 2012., malo je suludo predviđati potencijalne dobitnike za iduću godinu. Ali film “Grace of Monaco” mogao bi biti kandidat. Naime, režirao ga je Olivier Dahan, redatelj Oscarom nagrađenog “Života u ružičastom”, glavni glumci su oskarovci Nicole Kidman i Tim Roth, a radnja je svojevrsna biografija planetarno popularne princeze od Monaka Grace Kelly.

Premijera je predviđena za prosinac ove godine, a samo za njegovu promociju predviđeno je 57 milijuna kuna. Dakle, imamo film skrojen za nagradu Akademije, a evo i prvih fotografija sa snimanja. Djeca pokojne princeze, princ Albert II. i princeze Carolina i Stéphanie, razočarani su viđenim jer tvrde da film ne odgovara životu njihove majke i da je previše romantiziran, a redatelj im je na to kratko odgovorio: – Ja nisam dokumentarist, nego umjetnik. Ustvari mrzim biografije i snimio sam film koji portretira ženu s idejama prije svojeg vremena.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:30 03.03.2013.

Ne njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije